Јужна Србија Инфо
Ћирилица | Latinica

Педофилу само четири и по године

rssBookmark and Share

24.09.2011. Аutor | A. Đukić |

Веће Вишег суда у Јагодини, којим је председавала судија Ангелина Матић, осудило је Драгослава Петронијевића (61), званог Драги, на четири године и шест месеци затвора због кривичног дела обљубе над дететом. Он је у више наврата имао сексуалну везу са дванаестогодишњом девојчицом Ј. Т. без родитељске заштите.

Педофилу само четири и по године

Скандал на суду у Јагодини

Драгослав Петронијевић у притвору је ухапшен 22. априла 2010. године од када је у ћупријском притвору, где ће остаће до правоснажности пресуде. Затворска казна биће умањена за период који је Драгослав провео у притвору тако да ће му остати нешто мање од две године. Као је судија навела у пресуди Драгослав је задобио поверење детета, а затим га искористио.

-Дете је у међувремену остало без оца, а живела је у кући оптуженог Драгослава Петронијевића, где је, док јој је отац био жив, бринула о власниковом имању. Жена из Параћина, која се повремено бринула о старом оцу Драгослава Петронијевића, открила је обљубу и пријавила полицији. Њој је била сумњива блискост између њега и девојчице.

Девојчица је тренутно у хранитељској породици где се опоравља од свега што је преживела. Наводно, ћерка Драгослава Петронијевића која живи у Немачкој написала је писмо подршке девојчици где је рекла да је прошла кроз исте трауме са оцем и то још као шестогодишње дете.


#
@


 



Будите у току

Дозволите обавештења са овог портала о актуелним збивањима