Јужна Србија Инфо
Ћирилица | Latinica

Петоро повређено у саобраћајци код Владичиног Хана

rssBookmark and Share

09.01.2012. Извор: Танјуг

Петоро особа повређено је у саобраћајној несрећи која се догодила код Владичиног Хана, када је аутомобил марке опел кадет прешао на другу страну коловоза и ударио у пунто

Петоро повређено у саобраћајци код Владичиног Хана

Једна особа је теже, а четири лакше повређено у саобраћајној несрећи која се рано јутрос догодила у селу Џеп код Владичиног Хана, на магистралном путу Ниш-Врање.

Тешке повреде, које нису опасне по живот, задобила је Бранкица Д. (55) из Гњилана, а лакше су повређени Петар Ј. (45) из села Церница код Гњилана, Добрила М. (52) из Витине код Косовске Каменице и Дејан Т. и Славиша Т. обојица (34) из Сурдулице.

Како је саопштила врањанска полиција до несереће је дошло када је Петар Ј, управљајући путничким аутомобилом "опел кадет" гњиланских регистрација, који се кретао из правца Лесковца, прешао на другу страну коловаза и ударио у аутомобил "фиат пунто", београдских регистарских ознака којим је управљао Дејан Т.

Полиција је саопштила да је до несреће дошло услед неприлагођење брзине условима пута.

Након извршеног увиђаја Петру Ј. је изречено 48-часовно издржавање у полицији, после чега ће бити предат истражном судији.


#   полиција
@


 



Будите у току

Дозволите обавештења са овог портала о актуелним збивањима