Јужна Србија Инфо
Ћирилица | Latinica

Пијаном возачу који је ударио дете испред школе одређен притвор

rssBookmark and Share

Прокупље 12.02.2015. Јужна Србија Инфо

На захтев основној јавног тужиоца судија за претходни поступак одредио је притвор до 90 дана С. В. (24) из Куршумлије, који је јуче испред школе „Милоје Закић“ колима ударио ученика шестог разреда Уроша Тимотијевића из куршумлијског села Жуч и нанео му тешке телесне повреде

Пијаном возачу који је ударио дете испред школе одређен притвор

Према званичном саопштењу Полицијскле управе Прокупље против С. В. је поднета кривична пријава због постојања основа сумње да је извршио кривично дело тешка дела против безбедности јавног саобраћаја.

Ученик Урош Тимотијевић се налази у Клиничнком центру у Нишу и према незваничним информацијама има хематом на глави и његово здравствено стање се прати. Како сазнајемо дечак се добро осећа и његово здравствено стање је много боље него што се у први мах мислило.

- На њега налетео аутомобил који га је одбацио петнаестак метара - прича за "Новости" Слободан Шиндић, директор школе "Милоје Закић". - Дечак је хитно превезен у прокупачку болницу где је урађен скенер главе. Био је у бесвесном стању.

Мајка Милица, која је у среду била са дететом у нишкој клиници, каже да је Урошу повређена глава и да има нагњечење бубрега, али да неће бити оперисан.


#   Прокупље   Куршумлија   притвор   возачи   дете   кривична пријава   Милоје Закић ОШ   Слободан Шиндић   кривично дело
@


 



Будите у току

Дозволите обавештења са овог портала о актуелним збивањима