Južna Srbija Info
Ћирилица | Latinica

Pijanom vozaču koji je udario dete ispred škole određen pritvor

rssBookmark and Share

Prokuplje 12.02.2015. Južna Srbija Info

Na zahtev osnovnoj javnog tužioca sudija za prethodni postupak odredio je pritvor do 90 dana S. V. (24) iz Kuršumlije, koji je juče ispred škole „Miloje Zakić“ kolima udario učenika šestog razreda Uroša Timotijevića iz kuršumlijskog sela Žuč i naneo mu teške telesne povrede

Pijanom vozaču koji je udario dete ispred škole određen pritvor

Prema zvaničnom saopštenju Policijskle uprave Prokuplje protiv S. V. je podneta krivična prijava zbog postojanja osnova sumnje da je izvršio krivično delo teška dela protiv bezbednosti javnog saobraćaja.

Učenik Uroš Timotijević se nalazi u Kliničnkom centru u Nišu i prema nezvaničnim informacijama ima hematom na glavi i njegovo zdravstveno stanje se prati. Kako saznajemo dečak se dobro oseća i njegovo zdravstveno stanje je mnogo bolje nego što se u prvi mah mislilo.

- Na njega naleteo automobil koji ga je odbacio petnaestak metara - priča za "Novosti" Slobodan Šindić, direktor škole "Miloje Zakić". - Dečak je hitno prevezen u prokupačku bolnicu gde je urađen skener glave. Bio je u besvesnom stanju.

Majka Milica, koja je u sredu bila sa detetom u niškoj klinici, kaže da je Urošu povređena glava i da ima nagnječenje bubrega, ali da neće biti operisan.


#   Prokuplje   Kuršumlija   pritvor   vozači   dete   krivična prijava   Miloje Zakić OŠ   Slobodan Šindić   krivično delo
@


 



Budite u toku

Dozvolite obaveštenja sa ovog portala o aktuelnim zbivanjima