Јужна Србија Инфо
Ћирилица | Latinica

Понудили награду за откривање пљачкаша

rssBookmark and Share

14.11.2015. Б.Јаначковић, Blic Online

За помоћ у успешном расветљавању пљачке пословнице курирске службе „Бекс“ у Нишу, из које су двојица маскираних разбојника 4.новембра отела четири милиона динара, расписана је награда!

Понудили награду за откривање пљачкаша

Позив је упућен синоћ преко Фејсбук странице ове курирске службе.

-Моле се сви који имају било какве информације о догађају или особама са снимка, да нам се обрате на број телефона 064/4605533 или на емаил: bex@bex.rs  За помоћ у успешном расветљавању пљачке следи награда.

Поверљивост дојављивача је загарантована, објављено је синоћ на Фејсбук страни “Беx”-а.

Овог пута објављен је и нови, дужи снимак снимак са безбедоносних камера који траје нешто више од три минута на којем је приказана цела акција разбојника у више више кадрова.

Они су потпуно маскирани, са батеријским лампама на челу ушли у 4.42 часа у двориште ове курирске службе у насељу 9.мај, где су уз помоћ дугачког штапа најпре померили једну камеру како их не би снимала док улазе у магацин, који, како је саопштено, није био откључан.

Унутрашње камере забележиле су снимке на којима се виде разбојници како отварају врата комби возила, вероватно бирајући које је најпогодније да би се у њему сакрили до доласка радника.

Како је наш лист писао, разбојници су искључили струју а потом сакривени сачекали долазак двоје радника које су напали, претукли и приморали да отворе сеф. Отели су око четири милиона динара и побегли са новцем.


#   пљачка   Фејсбук   новац   награда     Бекс брза пошта
@facebook @


 



Будите у току

Дозволите обавештења са овог портала о актуелним збивањима