Јужна Србија Инфо
Ћирилица | Latinica

ЖРТВА КЛОПКЕ ЛАЖНЕ ПРИЈАТЕЉИЦЕ: Претучен и опљачкан после познанства на Фејсбуку

rssBookmark and Share

Бојник 05.03.2016. Милица Ивановић, Блиц

Александар Станковић (27) из Бојника, кога су у Лебану опљачкали и претукли разбојници, у клопку је намамила „пријатељица“ са Фејсбука Миљана Марковић!

Александар Станковић Фото: М. Ивановић, РАС Србија
Александар Станковић Фото: М. Ивановић, РАС Србија

оговорио је с њом састанак, али када је дошао у Лебане, уместо у кафић пријатељица Миљана Марковић га је повела у мрак из кога су са фантомкама на главама и металним шипкама у рукама изронила два мушкарца.

Претукли су га и опљачкали па са пријатељицом побегли. Полиција је открила починиоце и о томе издала штуро саопштење, а Александар је са повредама главе и тела завршио у болници.

Овај младић, који у Београду израђује намештај и добро зарађује, каже да је био наиван и насео на класичну "навлакушу".

- С Миљаном сам се дописивао два месеца преко Фејсбука. Допали смо се једно другом. Писала је да је разведена и да са малим дететом живи у беди. Моја је жеља била је да јој финансијски помогнем јер, иначе, свима у нашем крају помажем. Из Лесковца сам таксијем отишао на договорен састанка код хотела „Царичин град“. Али уместо да одемо у кафић, повела ме је уз мрачан кеј и ту настаје моја трагедија - прича младић који је два дана провео у болници.

Испоставило се, тврди, да је један од нападача био управо Миљанин невенчани супруг Стефан-Крле Крстић.

- Док су ме тукли палицама вриштао сам и запомагао, а моја такозвана пријатељица се склонила у страну и смејала се. Молио сам их да ме не туку, рекао да ћу им дати све што имам, али нисам успео да измолим милост - јада се младић.

Иначе, Александар Станковић и Стефан Крстић-Крле су рат наставили на Миљанином Фејсбук профилу.

Док Александар прети нападачу да ће „бити у гробу чим изађе из болнице“, Крстић му се смеје и јужњачким сленгом поручује: „Ако имате толико м...а, дођите, чекамо ве, скупите се.“

РАЗБОЈНИЦИ ПРИВЕДЕНИ

Нападачи су Александру Станковићу отели торбу са 208.400 динара, два златна ланца у вредности од 3.500 евра, три мобилна телефона вредна 1.800 евра, картицу банкарског рачуна и личну карту, а јакну су му скинули и на лицу места запалили.

Полиција је део новца и ствари пронашла и вратила власнику, а привела С. К. (20) и В. П. (19).


#   полиција   Бојник   Лебане   пљачка   превара   насиље   Фејсбук   претучен   Царичин град   Александар Станковић   Миљана Марковић  
@facebook @


 



Будите у току

Дозволите обавештења са овог портала о актуелним збивањима