Južna Srbija Info
Ћирилица | Latinica

ŽRTVA KLOPKE LAŽNE PRIJATELjICE: Pretučen i opljačkan posle poznanstva na Fejsbuku

rssBookmark and Share

Bojnik 05.03.2016. Milica Ivanović, Blic

Aleksandar Stanković (27) iz Bojnika, koga su u Lebanu opljačkali i pretukli razbojnici, u klopku je namamila „prijateljica“ sa Fejsbuka Miljana Marković!

Aleksandar Stanković Foto: M. Ivanović, RAS Srbija
Aleksandar Stanković Foto: M. Ivanović, RAS Srbija

ogovorio je s njom sastanak, ali kada je došao u Lebane, umesto u kafić prijateljica Miljana Marković ga je povela u mrak iz koga su sa fantomkama na glavama i metalnim šipkama u rukama izronila dva muškarca.

Pretukli su ga i opljačkali pa sa prijateljicom pobegli. Policija je otkrila počinioce i o tome izdala šturo saopštenje, a Aleksandar je sa povredama glave i tela završio u bolnici.

Ovaj mladić, koji u Beogradu izrađuje nameštaj i dobro zarađuje, kaže da je bio naivan i naseo na klasičnu "navlakušu".

- S Miljanom sam se dopisivao dva meseca preko Fejsbuka. Dopali smo se jedno drugom. Pisala je da je razvedena i da sa malim detetom živi u bedi. Moja je želja bila je da joj finansijski pomognem jer, inače, svima u našem kraju pomažem. Iz Leskovca sam taksijem otišao na dogovoren sastanka kod hotela „Caričin grad“. Ali umesto da odemo u kafić, povela me je uz mračan kej i tu nastaje moja tragedija - priča mladić koji je dva dana proveo u bolnici.

Ispostavilo se, tvrdi, da je jedan od napadača bio upravo Miljanin nevenčani suprug Stefan-Krle Krstić.

- Dok su me tukli palicama vrištao sam i zapomagao, a moja takozvana prijateljica se sklonila u stranu i smejala se. Molio sam ih da me ne tuku, rekao da ću im dati sve što imam, ali nisam uspeo da izmolim milost - jada se mladić.

Inače, Aleksandar Stanković i Stefan Krstić-Krle su rat nastavili na Miljaninom Fejsbuk profilu.

Dok Aleksandar preti napadaču da će „biti u grobu čim izađe iz bolnice“, Krstić mu se smeje i južnjačkim slengom poručuje: „Ako imate toliko m...a, dođite, čekamo ve, skupite se.“

RAZBOJNICI PRIVEDENI

Napadači su Aleksandru Stankoviću oteli torbu sa 208.400 dinara, dva zlatna lanca u vrednosti od 3.500 evra, tri mobilna telefona vredna 1.800 evra, karticu bankarskog računa i ličnu kartu, a jaknu su mu skinuli i na licu mesta zapalili.

Policija je deo novca i stvari pronašla i vratila vlasniku, a privela S. K. (20) i V. P. (19).


#   policija   Bojnik   Lebane   pljačka   prevara   nasilje   Fejsbuk   pretučen   Caričin grad   Aleksandar Stanković   Miljana Marković  
@facebook @


 



Budite u toku

Dozvolite obaveštenja sa ovog portala o aktuelnim zbivanjima