Јужна Србија Инфо
Ћирилица | Latinica

Посланику СНС запаљена канцеларија

rssBookmark and Share

Врање 23.05.2014. Вести Онлине

После вишемесечног затишја, у Врању је настављен обрачун са противницима подметањем пожара. Јутрос је запаљена адвокатска канцеларија посланика Српске напредне странке Драгана Николића, који је јавности познат по ранијим нападима и инциденту са полицијом

Посланику СНС запаљена канцеларија

У пожару, срећом, није било повређених.

Врањска полиција потврдила је да је избио пожар, али није објавила званично саопштење јер се очекују форензичари из Ниша.

Николић је био посланик СНС-а и у претходном сазиву парламента Србије, а у медије је више пута доспевао због инцидената у Врању. Почетком године у просторијама његове адвокатске канцеларије четворица младића претукла су га бејзбол палицама.

Међутим, и сам Николић био је оптуживан за нападе. Слободан Петровић, напредњак из Врања, оптужио је Николића за сачекушу испред кафане и бруталне батине. Врањска полиција је, такође, саопштила да је имала проблема са Николићем, који се наводно попео на хаубу полицијског аутомобила и вређао службенике интервентне патроле.

Иначе, последњих неколико година у Врању је постао обичај да се неистомишљеници обрачунавају подметањем пожара. На мети је било скоро 20 аутомобила, више некретнина, а као колатерална штета у пожару је страдало и позориште "Бора Станковић".


#   Врање   СНС   позориште   полиција   Бора Станковић   посланик   Драган Николић   паљење   канцеларија   Слободан Петровић   бејзбол палица
@sns_srbija @


 



Будите у току

Дозволите обавештења са овог портала о актуелним збивањима