Južna Srbija Info
Ћирилица | Latinica

Poslaniku SNS zapaljena kancelarija

rssBookmark and Share

Vranje 23.05.2014. Vesti Online

Posle višemesečnog zatišja, u Vranju je nastavljen obračun sa protivnicima podmetanjem požara. Jutros je zapaljena advokatska kancelarija poslanika Srpske napredne stranke Dragana Nikolića, koji je javnosti poznat po ranijim napadima i incidentu sa policijom

Poslaniku SNS zapaljena kancelarija

U požaru, srećom, nije bilo povređenih.

Vranjska policija potvrdila je da je izbio požar, ali nije objavila zvanično saopštenje jer se očekuju forenzičari iz Niša.

Nikolić je bio poslanik SNS-a i u prethodnom sazivu parlamenta Srbije, a u medije je više puta dospevao zbog incidenata u Vranju. Početkom godine u prostorijama njegove advokatske kancelarije četvorica mladića pretukla su ga bejzbol palicama.

Međutim, i sam Nikolić bio je optuživan za napade. Slobodan Petrović, naprednjak iz Vranja, optužio je Nikolića za sačekušu ispred kafane i brutalne batine. Vranjska policija je, takođe, saopštila da je imala problema sa Nikolićem, koji se navodno popeo na haubu policijskog automobila i vređao službenike interventne patrole.

Inače, poslednjih nekoliko godina u Vranju je postao običaj da se neistomišljenici obračunavaju podmetanjem požara. Na meti je bilo skoro 20 automobila, više nekretnina, a kao kolateralna šteta u požaru je stradalo i pozorište "Bora Stanković".


#   Vranje   SNS   pozorište   policija   Bora Stanković   poslanik   Dragan Nikolić   paljenje   kancelarija   Slobodan Petrović   bejzbol palica
@sns_srbija @


 



Budite u toku

Dozvolite obaveštenja sa ovog portala o aktuelnim zbivanjima