Јужна Србија Инфо
Ћирилица | Latinica

Пронађено тело несталог мушкарца из Ниша

rssBookmark and Share

Гаџин Хан 11.09.2016. Б. Јаначковић, Блиц

Беживотно тело дипломираног инжењера сточарства Горана Златковића (37), из Прве Кутине код Ниша који је нестао 4. септембра, пронађено је данас у атару села Радикина бара, у општини Гаџин Хан.

Пронађено тело несталог мушкарца из Ниша

Прво су ловци око 8.30 часова пронашли аутомобил „ситроен саксо“ металик сиве боје, којим се пре недељу дана одвезао из породичне куће, а онда је после трочасовне потраге пронађено и његово тело, око километар и по од места где су нађена кола. Према првим информацијама у питању је самоубиство и нема других сумњивих околности.

- Гајили смо наду да ћемо га нажи живог али, ето, десило се ипак најгоре. Нема околности које би указале да је у питању нешто друго. То је терет коији ћемо супруга и ја носити до краја живота. Хвала свим медијима што су нам помогли у потрази за Гораном, објављујући вести и његову фотографију, казао је јуче отац страдалог мушкарца Миланче Златковић.

Пошто данима није било вести о његовом сину, он се обратио за помоћ ловцима, слутећи на трагичну судбину свог сина. Како незванично сазнајемо, у аутомобилу је на седишту нађено опроштајно писмо а поред кола и кутије од лекова.

Како је наш лист писао, Горан је 4.септембра из породичне куће отишао до бувљака а потом, како је рекао родитељима, на „пословни састанак“.

Ка Нишу је кренуо око 7.30 часова, аутомобилом марке „ситроен саксо“ металик сиве боје, а последња га је, у Нишкој Бањи око поднева, видела колегиница из фирме у којој заједно раде, код које је свратио. После тога губи му се сваки траг. Патио је од депресије.


#   Гаџин Хан   Прва Кутина   нестанак   Радикина бара   Горан Златковић
@


 



Будите у току

Дозволите обавештења са овог портала о актуелним збивањима