Јужна Србија Инфо
Ћирилица | Latinica

Радник који је пао са зграде био непријављен и први дан на послу

rssBookmark and Share

Малошиште 28.06.2015. Б.Ј. Блиц, Јужна Србија Инфо

Горан Милосављевић (43) из Малошишта, радник фирме „Ниновић компани“, погинуо је прекјуче, првог радног дана на градилишту зграде у Насеровој улици у Нишу, након пада са 16 метара висине.

Горан Милосављевић
Горан Милосављевић

Несрећни човек се по завршеном послу вратио у зграду у изградњи, јер је заборавио цигарете али је пао у отвор за степениште и настрадао.

- Пошто су завршили постављање експанзионог суда, он и још двојица радника изашли су са градилишта. Вратио се по цигарете у зграду али је приликом повратка пробио заштитну ограду између петог и шестог спрата, након чега је пао са 16 метара висине и погинуо - каже координаторка Инспекције рада Нишавског округа Момирка Николић.

Она истиче да је утврђено да радник није био пријављен нити је прошао неопходну обуку за рад на градилишту, због чега ће против свих одговорних бити поднете пријаве.

Зорана Милосављевић, мајка настрадалог Горана, још не верује шта се десило.

- Отишао је ујутру на посао. Чекала сам га до касно. У току ноћи, устајала сам на сат времена, али га није било. Ујутру сам видела да му нема ципела. Када је снаја дошла са посла, из треће смене у пекари, узела је број телефона од једног комшије из села који ради у тој фирми па смо звали газду и тек тада сазнали шта се десило - прича очајна мајка.


#   радник     Малошиште   погибија   пад   грађевина   Горан Милосављевић  
@


 



Будите у току

Дозволите обавештења са овог портала о актуелним збивањима