Južna Srbija Info
Ћирилица | Latinica

Radnik koji je pao sa zgrade bio neprijavljen i prvi dan na poslu

rssBookmark and Share

Malošište 28.06.2015. B.J. Blic, Južna Srbija Info

Goran Milosavljević (43) iz Malošišta, radnik firme „Ninović kompani“, poginuo je prekjuče, prvog radnog dana na gradilištu zgrade u Naserovoj ulici u Nišu, nakon pada sa 16 metara visine.

Goran Milosavljević
Goran Milosavljević

Nesrećni čovek se po završenom poslu vratio u zgradu u izgradnji, jer je zaboravio cigarete ali je pao u otvor za stepenište i nastradao.

- Pošto su završili postavljanje ekspanzionog suda, on i još dvojica radnika izašli su sa gradilišta. Vratio se po cigarete u zgradu ali je prilikom povratka probio zaštitnu ogradu između petog i šestog sprata, nakon čega je pao sa 16 metara visine i poginuo - kaže koordinatorka Inspekcije rada Nišavskog okruga Momirka Nikolić.

Ona ističe da je utvrđeno da radnik nije bio prijavljen niti je prošao neophodnu obuku za rad na gradilištu, zbog čega će protiv svih odgovornih biti podnete prijave.

Zorana Milosavljević, majka nastradalog Gorana, još ne veruje šta se desilo.

- Otišao je ujutru na posao. Čekala sam ga do kasno. U toku noći, ustajala sam na sat vremena, ali ga nije bilo. Ujutru sam videla da mu nema cipela. Kada je snaja došla sa posla, iz treće smene u pekari, uzela je broj telefona od jednog komšije iz sela koji radi u toj firmi pa smo zvali gazdu i tek tada saznali šta se desilo - priča očajna majka.


#   radnik     Malošište   pogibija   pad   građevina   Goran Milosavljević  
@


 



Budite u toku

Dozvolite obaveštenja sa ovog portala o aktuelnim zbivanjima