Јужна Србија Инфо
Ћирилица | Latinica

Шокантно: "На базену сам хтео да снимам жене како врше нужду"

rssBookmark and Share

Доња Врежина 14.10.2015. Телеграф, Јужна Србија Инфо

"На базену сам хтео да снимам жене како врше нужду": Шокантна одбрана Нишлије оптуженог за снимање женских полних органа!

Фото: Телеграф
Фото: Телеграф

Суд је првобитну ослобађајућу пресуду образложио чињеницом да П. Ђ. није видео особу која је била у тоалету, већ само њен полни орган, па на основу тога није могао да процени да је у питању малолетница

Виши суд у Нишу поступајући по жалби Основног јавног тужилаштва укинуо је пресуду којом је Нишлија П. Ђ. (35) ослобођен оптужбе за поседовање порнографског материјала и искоришћавања малолетног лица за порнографију када је 3. августа 2013. године на базену Доња Врежина у тоалету снимао полне органе женских особа.

Суд је ослобађајућу пресуду образложио чињеницом да П. Ђ. није видео особу која је била у тоалету већ само њен полни орган, па на основу тога није могао да процени да је у питању малолетница.

Међутим, Виши суд је сматрао да га то не ослобађа одговорности па је осим што је пресуду укинуо наложио да П. Ђ. следећи пут суди други, а не судија који га је ослободио.

Како се наводи у образложењу одлуке Вишег суда, пресуда је укинута јер је првостепени суд није узео у обзир да је П. Ђ. покушао да снима малолетну Т. С. те да су га пријавиле девојчице које су биле основношколског узраста.

Из тог разлога наложено је да се приликом поновног суђења утврди чему је П. Ђ. служила камера која је снимала особе које се спремају да уђу у тоалет ако није имао намеру да снима малолетне особе.

П. Ђ. се бранио да је “ишао на квантитет“ јер није имао времена да процењује сваку особу која улази у тоалет и утврђује њену старост већ је “пуцао“ на слепо са намером да код куће класификује направљене слимке.

Њега је ухватила Војна полиција током дежурства на војном базену и то на основу пријаве девојчица.

Оне су показале полицајцима особу, за коју се касније утврдило да је П. Ђ., и оптужиле га да их је снимао у тоалету базена.

П. Ђ. је признао, а полиција је код њега пронашла две дигиталне камере и снимке. Након хапшења у његовом стану пронађена је већа количина порнографског материјала, укључујући и снимке које је направио на нудистичкој плажи у Француској, на базену на Чаиру али и на Доњој Врежини, неколико дана пре хапшења.

Он се на суду бранио истичући да је на базен отишао да снима одрасле женске особе док се пресвлаче или врше нужду, али не и малолетнице и децу, те да снимке користи за лично задовољење.

Нагласио је да себе сматра воајером, а не педофилом.

Извор Телеграф


#   полиција   порнографија   педофил   суд   одбрана   Доња Врежина   манијак   виши суд   врежински базен     војна полиција   малолетница    
@


 



Будите у току

Дозволите обавештења са овог портала о актуелним збивањима