Јужна Србија Инфо
Ћирилица | Latinica

Трка за новцем преко мртвих: Адвокати се нуде породицама да туже Турчина који је убио четворо код Ниша!

rssBookmark and Share

15.06.2015. Текст и фото Телеграф

Рођаци настрадалих огорчени су понашањем нишких адвоката тврдећи да су "навалили на њих као лешинари".

Трка за новцем преко мртвих: Адвокати се нуде породицама да туже Турчина који је убио четворо код Ниша!

Рођаци настрадалих Лесковчана које је шлепером усмртио турски држављанин на ауто-путу кажу да их последњих дана опседају бројни адвокати преедлажући им да траже одштету од возача камиона који је изазвао несрећу код Ниша.

– Нисам још ни дошао к себи после смрти рођака, а већ ме је звало неколико адвоката и понудило помоћ како бих наплатио милионску одштету од возача турског шлепера јер је изазвао стравичан удес код Ниша – прича рођак једног од четворице настрадалих.

Званична истрага се још није изјаснила о околностима овог стравичног удеса, а према првим проценама за несрећу је крив возач шлепера. То су проценили и нишки адвокати који нуде своју помоћ породицама настрадалих.

Породице и рођаци су огорчени јер како кажу “наваљују на њих као лешинари”.

– Један нишки адвокат срео ме је данас у болници и понудио да заступа мог рођака у процесу против турског возача турског шлепера. Нагласио је да може да се узме велика одштета за погинуле и распитивао се како да дође у контакт са њиховим породицама. Био сам шокиран, човек је тешко повређен, а они размишљају о одштети – каже саговорник једног београдског дневног листа.

И један од блиских рођака настрадалог у саобраћајној несрећи каже да је имао слично искуство.

– Људи моји, да ли је ово могуће? Дан пре сахране рођака, без трунке сажаљења један адевокат ми је рекао да мофгу да наплатим милионску одштету - прича рођак настрадалог.

У четири лесковачка села јуче су сахрањене жртве стравичне саобраћајне несреће, а сахранама је присуствовало неколико стотина људи.

На последњим испраћајима настрадалих радника интервенисала је и Хитна помоћ.

Двојица преживелих, Мехмед З. (62) вопзач шлепера и Александар Јовановић (28) из Лесковца, такође раднхик фирме “Центум”, налазе се на интезивној нези одељења неурохирургије и ортопедије Клиничког центра у Нишу. Њихово стање је стабилно.

Приче преживелог Александра и возача турског шлепера се драстично разликују. Александар тврди да су возила била паркирана у зауставној траци и да су прописно обележена, а возач шлепера каже да их уопште није видео док није налетео на њих.

 


#   Хитна помоћ   саобраћајна незгода   породица   тужба   Александар Јовановић   адвокати   погибија   Турчин   шлепер
@


 



Будите у току

Дозволите обавештења са овог портала о актуелним збивањима