Јужна Србија Инфо
Ћирилица | Latinica

Туга која убија: Сине, коме мајка сада да се радује

rssBookmark and Share

Лесковац 05.01.2014. Kurir

Болни јецаји из груди Виолете, мајке трагично настрадалог Драгољуба Јанковића (27), над ковчегом свог мезимца никога на Светоилијском гробљу у Лесковцу нису могли да оставе равнодушним!
Док су Виолетине сузе падале на ковчег, њен супруг Зоран и син Никола су је тешили, молећи је да не плаче!

Туга која убија: Сине, коме мајка сада да се радује

Јој, сине, па зар ти, који си толико волео живот, у црно да нас завијеш... Уместо мајка да дочекује сватове, да се весели, твоја мајчица те у гроб ставља! Зашто ми отвори оволику рану, лепи мој сине...

Драгољуб је, да подсетимо, погинуо у петак око 3.30 сати, заједно са братом од тетке Миланом Гавриловићем (26) у страховитом судару који се догодио код села Бошњаце. Двојица рођака настрадала након што су се целе вечери дружили и наздрављали с младим певачем Дарком Филиповићем, звездом „Гранда“, који је претходно одржао концерт. Драгољуб је сахрањен у Лесковцу, а Милан у Власотинцу.

- Жао ми је њихових година, њихове младости, доброте, другарства, искрености... Ово је туга која убија! Драгољуб је био спортиста, носилац црног појаса у каратеу! Освојио је толико медаља, а овако да сконча... Е, мој Гаго, Гаго - опраштала се у сузама Нена од свог пријатеља.

И у Власотинцу бол и туга. Сви који су познавали Милана не могу да поверују да га више нема, а најтеже је Милановим родитељима и брату Немањи.

- Јао Милане, мајкина лепото и доброто... Што бог мене не узе, како да живимо без тебе, коме мајка сада да се радује - јаукала је Миланова мајка.

 

Кобна трка

Иначе, Драгољуб и Милан налазили су се у „фијат стилу“, а до несреће је дошло током трке са „шкодом октавијом“. Услед пребрзе вожње, Драгољуб је на кривини изгубио контролу над возилом, које је почело да се окреће на путу и удара у заштитну ограду. Драгољуб је испао из возила и на њега је налетела „шкода“, а „фијат“ се преврнуо на кров и зауставио на ивици пута. Од задобијених повреда Милан је издахнуо убрзо после несреће.

 


#   Лесковац   Драгољуб Јанковић   Милан Гавриловић
@


 



Будите у току

Дозволите обавештења са овог портала о актуелним збивањима