Južna Srbija Info
Ћирилица | Latinica

Tuga koja ubija: Sine, kome majka sada da se raduje

rssBookmark and Share

Leskovac 05.01.2014. Kurir

Bolni jecaji iz grudi Violete, majke tragično nastradalog Dragoljuba Jankovića (27), nad kovčegom svog mezimca nikoga na Svetoilijskom groblju u Leskovcu nisu mogli da ostave ravnodušnim!
Dok su Violetine suze padale na kovčeg, njen suprug Zoran i sin Nikola su je tešili, moleći je da ne plače!

Tuga koja ubija: Sine, kome majka sada da se raduje

Joj, sine, pa zar ti, koji si toliko voleo život, u crno da nas zaviješ... Umesto majka da dočekuje svatove, da se veseli, tvoja majčica te u grob stavlja! Zašto mi otvori ovoliku ranu, lepi moj sine...

Dragoljub je, da podsetimo, poginuo u petak oko 3.30 sati, zajedno sa bratom od tetke Milanom Gavrilovićem (26) u strahovitom sudaru koji se dogodio kod sela Bošnjace. Dvojica rođaka nastradala nakon što su se cele večeri družili i nazdravljali s mladim pevačem Darkom Filipovićem, zvezdom „Granda“, koji je prethodno održao koncert. Dragoljub je sahranjen u Leskovcu, a Milan u Vlasotincu.

- Žao mi je njihovih godina, njihove mladosti, dobrote, drugarstva, iskrenosti... Ovo je tuga koja ubija! Dragoljub je bio sportista, nosilac crnog pojasa u karateu! Osvojio je toliko medalja, a ovako da skonča... E, moj Gago, Gago - opraštala se u suzama Nena od svog prijatelja.

I u Vlasotincu bol i tuga. Svi koji su poznavali Milana ne mogu da poveruju da ga više nema, a najteže je Milanovim roditeljima i bratu Nemanji.

- Jao Milane, majkina lepoto i dobroto... Što bog mene ne uze, kako da živimo bez tebe, kome majka sada da se raduje - jaukala je Milanova majka.

 

Kobna trka

Inače, Dragoljub i Milan nalazili su se u „fijat stilu“, a do nesreće je došlo tokom trke sa „škodom oktavijom“. Usled prebrze vožnje, Dragoljub je na krivini izgubio kontrolu nad vozilom, koje je počelo da se okreće na putu i udara u zaštitnu ogradu. Dragoljub je ispao iz vozila i na njega je naletela „škoda“, a „fijat“ se prevrnuo na krov i zaustavio na ivici puta. Od zadobijenih povreda Milan je izdahnuo ubrzo posle nesreće.

 


#   Leskovac   Dragoljub Janković   Milan Gavrilović
@


 



Budite u toku

Dozvolite obaveštenja sa ovog portala o aktuelnim zbivanjima