Јужна Србија Инфо
Ћирилица | Latinica

У удесу код Куршумлије осам повређених

rssBookmark and Share

Прокупље 23.07.2012. Izvor : Agencija TANJUG |

У саобраћајној несрећи на магистралоном путу Ниш-Приштина, у месту Пепељевац, општина Куршумлија, повређено је осам особа, саопштила је данас Полицијска управа у Прокупљу.

У удесу код Куршумлије осам повређених

Свим повређеним у овој саобраћајној незгоди указана је помоћ у здравственом центру ““Топлица““ у Прокупљу, а Танјугу је у тој здравственој установи речено да нико није животно угрожен и да се ради о лакшим телесним повредама.

До удеса је дошло када је возач теретног возила „пинцгауер“ З. М. (27) из Куршумлије, приликом претицања преко уздужне неиспрекидане линије, ударио у путничко возило „мерцедес“ којим је управљао Д. М. (24) из Призрена.

Како се наводи у саопштењу прокупачке полиције, свим повређеним лицима у овој саобраћајној незгоди указана је помоћ у здравственом центру ““Топлица““ у Прокупљу. Увиђај на лицу места извршили су истражни судија Основног суда у Прокупљу и службеници Полицијске управе у Прокупљу.

На територији ПУ Прокупље за време протеклог викенда догодило се пет саобраћајних незгода у којима је једно лице задобило тешке, а 11 лаке телесне повреде.


#   Прокупље   Топлица река   истражни судија   животно угрожен   ПУ Прокупље
@


 



Будите у току

Дозволите обавештења са овог портала о актуелним збивањима