Južna Srbija Info
Ћирилица | Latinica

U udesu kod Kuršumlije osam povređenih

rssBookmark and Share

Prokuplje 23.07.2012. Izvor : Agencija TANJUG |

U saobraćajnoj nesreći na magistralonom putu Niš-Priština, u mestu Pepeljevac, opština Kuršumlija, povređeno je osam osoba, saopštila je danas Policijska uprava u Prokuplju.

U udesu kod Kuršumlije osam povređenih

Svim povređenim u ovoj saobraćajnoj nezgodi ukazana je pomoć u zdravstvenom centru ““Toplica““ u Prokuplju, a Tanjugu je u toj zdravstvenoj ustanovi rečeno da niko nije životno ugrožen i da se radi o lakšim telesnim povredama.

Do udesa je došlo kada je vozač teretnog vozila „pincgauer“ Z. M. (27) iz Kuršumlije, prilikom preticanja preko uzdužne neisprekidane linije, udario u putničko vozilo „mercedes“ kojim je upravljao D. M. (24) iz Prizrena.

Kako se navodi u saopštenju prokupačke policije, svim povređenim licima u ovoj saobraćajnoj nezgodi ukazana je pomoć u zdravstvenom centru ““Toplica““ u Prokuplju. Uviđaj na licu mesta izvršili su istražni sudija Osnovnog suda u Prokuplju i službenici Policijske uprave u Prokuplju.

Na teritoriji PU Prokuplje za vreme proteklog vikenda dogodilo se pet saobraćajnih nezgoda u kojima je jedno lice zadobilo teške, a 11 lake telesne povrede.


#   Prokuplje   Toplica reka   istražni sudija   životno ugrožen   PU Prokuplje
@


 



Budite u toku

Dozvolite obaveštenja sa ovog portala o aktuelnim zbivanjima