Јужна Србија Инфо
Ћирилица | Latinica

Убица најављивао злочин

rssBookmark and Share

Ниш 08.09.2011. Аutor : Vesna.K

Куршумлијска полиција није схватила за озбиљно очајничке позиве у помоћ Зорице Шејић (35), коју је прексиноћ у пекари у Куршумлији рафалима из „калашњикова“ убио супруг Југослав (40), а затим покушао и себи да одузме живот.

Полицији је она више пута указивала на претње мужа.

Убица најављивао злочин

КУРШУМЛИЈА, 8. септембра 2011. (Јужна Србија) - Зоричина пријава против мужа, иначе војника по уговору у 301. јединици складишног батаљона Централне логистичке базе, још је у тужилаштву, које није знало у којем правцу да спроведе истрагу.

-У последњих годину дана Зорица је пријавила Југослава полицији за узнемиравање телефоном,Куршумлијска полиција је регистровала да је муж непрестано зове телефоном, узнемирава и прети јој, наводе у Куршумлијском тужилаштву .

С друге стране како пишу поједини медији,против Шејића нису предузете озбиљне мере, јер је радио у Војсци Србије и није имао проблема са законом.

Породица настрадале истиче да је Шејић последњих месеци стално претио супрузи да ће је убити и да ће бацити бомбу на кућу њених родитеља. Кажу да је Југослав био често под дејством алкохола, те да је психички малтретирао сада већ покојну Зорицу.

-Претио је да ће побити и њу и родитеље, да ће бацити бомбу на кућу, а због учесталих претњи три пута га је пријављивала полицији у Куршумлији,Казала је сестра убијене Зорице, Горица Миљковић.

Пре нешто више од месец дана десило се још једно убиство у Куршумлији. Тада је Маја.М (24) пиштољем пуцала у свог момка Николу Шћепановића (26) у његовој кући пиштољем његовог оца и усмртила га на лицу места.

Средином јула дванаестогодишња Исидора Павловић утопила се у градском базену у Куршумлији,девојчица није спасена због туче која је у том тренутку избила на другом крају безена, па је пажња спасилаца била усмерена на ту страну.

У августу се код Куршумлије догодила и тешка саобраћајна несрећа у којој су две малолетне девојчице изгубиле живот, у овој несрећи повредјено је шест младих особа,а возач Стефан Димић 18 се и даље налази на одељењу Хирургије КЦ Ниш .


#   Ниш   полиција   Јужна Србија регион   убиство
@


 



Будите у току

Дозволите обавештења са овог портала о актуелним збивањима