Јужна Србија Инфо
Ћирилица | Latinica

Изборне нерегуларности: Са 11 бирачких места нула гласова

rssBookmark and Share

Врање 07.04.2017. Фонет, Алексинац.Нет

Републичка изборна комисија одлучила је да се резултати избора за председника Србије са 11 бирачких места анулирају због логичко-рачунских грешака, односно да се уместо изборних резултата упише нула.

Изборне нерегуларности: Са 11 бирачких места нула гласова

У питању су бирачка места 36 Смедерево, 42 Прибој, 19 и 66 Алексинац, 79 Врање, 26 нишка општина Палилула, 10 и 22 у општини Црвени крст, 2, 24 и 30 у општини Медијана.

Одлучено је и да се накнадно утврђени резултати са бирачких места 15 и 22 у Бојнику и 7 у нишкој општини Медијана верификују и статистички обраде, јер је увидом у изборни материјал утврђено да су подаци валидни.

На седници РИК одлучено је да се отворе џакови са седам гласачких места у Власотинцу и изврши увид у изборни материјал, због чега је одређена пауза.

РИК је на седници у четвртак одличила да се отворе џакови са 70 бирачких места и изврши увид у изборни материјал, након чега је утврђено да је неправилности било на 14 бирачких места, о којима се данас одлучивало.

Алексиначке вести

Коментара: 0


#   Врање   Алексинац   Београд   Власотинце   Бојник   Медијана градска општина   РИК   Палилула ГО   Црвени Крст градска општина   бирачка места   председнички избори 2017   изборни материјал
@


 


[ Додај коментар ]

Будите у току

Дозволите обавештења са овог портала о актуелним збивањима