Јужна Србија Инфо
Ћирилица | Latinica

Још један хумани гест највеће градске општине: Храна за најугроженије и сушилице за дечје клинике

rssBookmark and Share

Ниш 05.06.2019. Јужна Србија Инфо

Градска општина Медијана организовала је је још једну акцију поделе намирница социјално угроженим породицама са подручја општине, а у сарадњи са донаторима и Унијом пекара у Нишу. Пакете је добило 100 социјално угрожених породица са подручја највеће нишке општине, док су две сушилице уручене дечијим клиникама Клиничког центра у Нишу.

Још један хумани гест највеће градске општине: Храна за најугроженије и сушилице за дечје клинике

-Обећали смо нашим суграђанима да ћемо повремено организовати овакве акције, и то обећање испуњавамо. Можда не можемо да обухватимо све оне којима је помоћ неопходна, али се трудимо да сваки пут на нашем списку буду они којима је помоћ најпотребнија, рекао је председник ГО Медијана Небојша Коцић и нагласио, "Данас уручујемо и две практичне сушилице за пешкире и грејање просторије, проценили смо да су оне најнеопходније клиникама за децу и позвали надлежне из нишког Клиничког центра да их преузму", нагласио је Коцић.

Другом по реду, поделом основних животних намирница у року од годину дана Медијана наставља сарадњу са Унијом пекара из Ниша и привредницима, уз позив да се и друге  друштвено одговорне компаније прикључе наредним акцијама и покажу друштвену одговорност на делу. 

Грађани су данас добили пет килограма брашна, шећер, кафу, зејтин, пола килограма сухомеснатих производа, Нипек је обезбедио два хлеба, Милк Хаус – литар и по јогурта и пола килограма сира, Јумис пакет производа и Бенлиан палету својих производа, Прехрамбено-хемијска школа обезбедила је пециво које су ученици правили специјално за ову прилику. Етик ДОО Ниш донирао је две сушилице за потребе сушења веша и грејања просторије.

 

Коментара: 0


#   Ниш   Медијана градска општина   Дечја клиника   хуманитарна акција   пакети са храном   Прехрамбено-хемијска школа   Небојша Коцић
@


 


[ Додај коментар ]

Будите у току

Дозволите обавештења са овог портала о актуелним збивањима