Južna Srbija Info
Ћирилица | Latinica

Još jedan humani gest najveće gradske opštine: Hrana za najugroženije i sušilice za dečje klinike

rssBookmark and Share

Niš 05.06.2019. Južna Srbija Info

Gradska opština Medijana organizovala je je još jednu akciju podele namirnica socijalno ugroženim porodicama sa područja opštine, a u saradnji sa donatorima i Unijom pekara u Nišu. Pakete je dobilo 100 socijalno ugroženih porodica sa područja najveće niške opštine, dok su dve sušilice uručene dečijim klinikama Kliničkog centra u Nišu.

Još jedan humani gest najveće gradske opštine: Hrana za najugroženije i sušilice za dečje klinike

-Obećali smo našim sugrađanima da ćemo povremeno organizovati ovakve akcije, i to obećanje ispunjavamo. Možda ne možemo da obuhvatimo sve one kojima je pomoć neophodna, ali se trudimo da svaki put na našem spisku budu oni kojima je pomoć najpotrebnija, rekao je predsednik GO Medijana Nebojša Kocić i naglasio, "Danas uručujemo i dve praktične sušilice za peškire i grejanje prostorije, procenili smo da su one najneophodnije klinikama za decu i pozvali nadležne iz niškog Kliničkog centra da ih preuzmu", naglasio je Kocić.

Drugom po redu, podelom osnovnih životnih namirnica u roku od godinu dana Medijana nastavlja saradnju sa Unijom pekara iz Niša i privrednicima, uz poziv da se i druge  društveno odgovorne kompanije priključe narednim akcijama i pokažu društvenu odgovornost na delu. 

Građani su danas dobili pet kilograma brašna, šećer, kafu, zejtin, pola kilograma suhomesnatih proizvoda, Nipek je obezbedio dva hleba, Milk Haus – litar i po jogurta i pola kilograma sira, Jumis paket proizvoda i Benlian paletu svojih proizvoda, Prehrambeno-hemijska škola obezbedila je pecivo koje su učenici pravili specijalno za ovu priliku. Etik DOO Niš donirao je dve sušilice za potrebe sušenja veša i grejanja prostorije.

 

Komentara: 0


#   Niš   Medijana gradska opština   Dečja klinika   humanitarna akcija   paketi sa hranom   Prehrambeno-hemijska škola   Nebojša Kocić
@


 


[ Dodaj komentar ]

Budite u toku

Dozvolite obaveštenja sa ovog portala o aktuelnim zbivanjima