Јужна Србија Инфо
Ћирилица | Latinica

Лесковац добија примарну гасоводну мрежу

rssBookmark and Share

Лесковац 04.04.2011. Душан Коцић

Руска компанија Југоросгас ће у кратком року доставити пројектну документацију, а локална самоуправа Лесковца ће у току од пет дана обезбедити грађевинску дозволу, што ће омогућити почетак изградње примарне гасоводне мреже у граду на Ветерници

Седиште локалне самоуправе Лесковца
Седиште локалне самоуправе Лесковца

ЛЕСКОВАЦ – Градоначелник Лесковца Слободан Коцић предао је генералном директору Југоросгаса Владимиру Колдину локацијску дозволу за примарну градску гасоводну мрежу.

Владимир Колдин је изразио задовољство ефикасношћу лесковачких градских управа и са градоначелником Коцићем поделио уверење да ће посао око гасификације Лесковца бити настављен истим интензитетом.

На недавно одржаном састанку градоначелника Коцића и директора Југоросгаса Владимира Колдина договорено је да ова компанија у кратком року Граду достави пројектну документацију, а град ће у току од пет дана од достављања документације обезбедити грађевинску дозволу, што ће омогућити почетак изградње примарне гасоводне мреже у Лесковцу.

У том контексту, Владимир Колдин изразио је интерес за сарадњу са Лесковцем и на плану извоза пољопривредних производа из нашег региона на тржиште Руске федерације – наводи се на крају саопштења из кабинета Слободана Коцића, градоначелника Лесковца.

С обзиром да је у току тендерска процедура за комунално опремање ,,Зелене зоне – север’’, у којој ће бити успостављења својеврсна берза пољопривредних производа, граодначелник Коцић се са генералним директором Југоросгаса договорио да се упоредо са свим инфраструктурним радовима у овој радној зони постави и гасна инсталација.


#   Лесковац   Слободан Коцић
@


 



Будите у току

Дозволите обавештења са овог портала о актуелним збивањима