Južna Srbija Info
Ћирилица | Latinica

Leskovac dobija primarnu gasovodnu mrežu

rssBookmark and Share

Leskovac 04.04.2011. Dušan Kocić

Ruska kompanija Jugorosgas će u kratkom roku dostaviti projektnu dokumentaciju, a lokalna samouprava Leskovca će u toku od pet dana obezbediti građevinsku dozvolu, što će omogućiti početak izgradnje primarne gasovodne mreže u gradu na Veternici

Sedište lokalne samouprave Leskovca
Sedište lokalne samouprave Leskovca

LESKOVAC – Gradonačelnik Leskovca Slobodan Kocić predao je generalnom direktoru Jugorosgasa Vladimiru Koldinu lokacijsku dozvolu za primarnu gradsku gasovodnu mrežu.

Vladimir Koldin je izrazio zadovoljstvo efikasnošću leskovačkih gradskih uprava i sa gradonačelnikom Kocićem podelio uverenje da će posao oko gasifikacije Leskovca biti nastavljen istim intenzitetom.

Na nedavno održanom sastanku gradonačelnika Kocića i direktora Jugorosgasa Vladimira Koldina dogovoreno je da ova kompanija u kratkom roku Gradu dostavi projektnu dokumentaciju, a grad će u toku od pet dana od dostavljanja dokumentacije obezbediti građevinsku dozvolu, što će omogućiti početak izgradnje primarne gasovodne mreže u Leskovcu.

U tom kontekstu, Vladimir Koldin izrazio je interes za saradnju sa Leskovcem i na planu izvoza poljoprivrednih proizvoda iz našeg regiona na tržište Ruske federacije – navodi se na kraju saopštenja iz kabineta Slobodana Kocića, gradonačelnika Leskovca.

S obzirom da je u toku tenderska procedura za komunalno opremanje ,,Zelene zone – sever’’, u kojoj će biti uspostavljenja svojevrsna berza poljoprivrednih proizvoda, graodnačelnik Kocić se sa generalnim direktorom Jugorosgasa dogovorio da se uporedo sa svim infrastrukturnim radovima u ovoj radnoj zoni postavi i gasna instalacija.


#   Leskovac   Slobodan Kocić
@


 



Budite u toku

Dozvolite obaveštenja sa ovog portala o aktuelnim zbivanjima