Јужна Србија Инфо
Ћирилица | Latinica

Мото скуп у Нишу поново поред Врежинског базена

rssBookmark and Share

Ниш 01.06.2022. Јужна Србија Инфо

Предстојећег викенда, на већ традиционалној локацији поред Врежинског базена, биће одржан Други „Бике роцк фест“ у организацији МК Синова Југа. Више од 1000 бајкера из свих земаља регона најавило долазак у град цара Константина.

Фото; В.М
Фото; В.М

Организатори очекују да у наш град стигну бајкери из свих земаља региона, а верују да ће их и овог пута бити више од 1000. Ове године скуп љубитеља мотора уврштен је у обележавање Градске славе Свети цар Константин и царица Јелена.

Свој долазак су најавили осим бајкера из Србије, и љубитељи двоточкаша из Македоније, Босне и Херцеговине, Црне Горе, Словеније, Бугарске…

Мото скуп привлачи велику пажњу наших грађана, а они се свакако потруде да великим дефилеом привучу пажњу, али и упуте важну поруку о безбедној вожњи и правилима понашања у саобраћају. Управо због тога ће поново бити организовано надметање у спорој вожњи, али и многе друге бајкерске игре.  Поново ће бити такмичења у испијању пива, а сви присутни моћи ће да уживају и у рок концертима више бендова. За прво вече Нишлије ће забављати групе „ГЕН 678“ из Ниша, „Неw Деал“ из Бора и „Рифф Банд“ из Ћићевца, док је субота резервисана за „Ноћне Путнке“ из Београда, „Пентхоусе банд“ и „Сарказам“ из Ниша.

„Први је био по оценама многих фантастичан, нема разлога да овај не буде још бољи. Највеће нам је задовољство што скуп посећују и родитељи са децом која се играју, сликају са моторима, а ко жели добије и неку вожњу. Добро дошли.“, рекли су организатори.

Љубитеље мотора, али и рок музике позвала је и председница ГО Пантелеј Наташа Станковић, која је нагласила да је ове године по први пут ова бајкерска манифестација која се одржава од 3. до 5. маја, уврштена у програм обележавања славе Града Ниша.

„Окупиће се велики број моториста како из града, тако и из бившег република и нама ће као представницима локалне самоуправе бити право задовољство да присуствујемо. Још једном позив свима да присуствујете овом догађају.“, казала је Станковић.

Мото скуп ће бити одржан уз помоћ Града Ниша, Градске општине Пантелеј, Команде Копнене војске и других јавних, али и приватних предузећа. Улаз у мото камп је бесплатан.

Драги читаоци, ако желите да будете у току и сазнате први најновије вести из Ниша, преузмите апликацију Нишке Вести за Андроид или иПхоне.


#   Ниш   бајкери   ГО Пантелеј   Цар Константин и Царица Јелена   врежински базен
@


 



Будите у току

Дозволите обавештења са овог портала о актуелним збивањима