Južna Srbija Info
Ћирилица | Latinica

Moto skup u Nišu ponovo pored Vrežinskog bazena

rssBookmark and Share

Niš 01.06.2022. Južna Srbija Info

Predstojećeg vikenda, na već tradicionalnoj lokaciji pored Vrežinskog bazena, biće održan Drugi „Bike rock fest“ u organizaciji MK Sinova Juga. Više od 1000 bajkera iz svih zemalja regona najavilo dolazak u grad cara Konstantina.

Foto; V.M
Foto; V.M

Organizatori očekuju da u naš grad stignu bajkeri iz svih zemalja regiona, a veruju da će ih i ovog puta biti više od 1000. Ove godine skup ljubitelja motora uvršten je u obeležavanje Gradske slave Sveti car Konstantin i carica Jelena.

Svoj dolazak su najavili osim bajkera iz Srbije, i ljubitelji dvotočkaša iz Makedonije, Bosne i Hercegovine, Crne Gore, Slovenije, Bugarske…

Moto skup privlači veliku pažnju naših građana, a oni se svakako potrude da velikim defileom privuču pažnju, ali i upute važnu poruku o bezbednoj vožnji i pravilima ponašanja u saobraćaju. Upravo zbog toga će ponovo biti organizovano nadmetanje u sporoj vožnji, ali i mnoge druge bajkerske igre.  Ponovo će biti takmičenja u ispijanju piva, a svi prisutni moći će da uživaju i u rok koncertima više bendova. Za prvo veče Nišlije će zabavljati grupe „GEN 678“ iz Niša, „New Deal“ iz Bora i „Riff Band“ iz Ćićevca, dok je subota rezervisana za „Noćne Putnke“ iz Beograda, „Penthouse band“ i „Sarkazam“ iz Niša.

„Prvi je bio po ocenama mnogih fantastičan, nema razloga da ovaj ne bude još bolji. Najveće nam je zadovoljstvo što skup posećuju i roditelji sa decom koja se igraju, slikaju sa motorima, a ko želi dobije i neku vožnju. Dobro došli.“, rekli su organizatori.

Ljubitelje motora, ali i rok muzike pozvala je i predsednica GO Pantelej Nataša Stanković, koja je naglasila da je ove godine po prvi put ova bajkerska manifestacija koja se održava od 3. do 5. maja, uvrštena u program obeležavanja slave Grada Niša.

„Okupiće se veliki broj motorista kako iz grada, tako i iz bivšeg republika i nama će kao predstavnicima lokalne samouprave biti pravo zadovoljstvo da prisustvujemo. Još jednom poziv svima da prisustvujete ovom događaju.“, kazala je Stanković.

Moto skup će biti održan uz pomoć Grada Niša, Gradske opštine Pantelej, Komande Kopnene vojske i drugih javnih, ali i privatnih preduzeća. Ulaz u moto kamp je besplatan.

Dragi čitaoci, ako želite da budete u toku i saznate prvi najnovije vesti iz Niša, preuzmite aplikaciju Niške Vesti za Android ili iPhone.


#   Niš   bajkeri   GO Pantelej   Car Konstantin i Carica Jelena   vrežinski bazen
@


 



Budite u toku

Dozvolite obaveštenja sa ovog portala o aktuelnim zbivanjima