Јужна Србија Инфо
Ћирилица | Latinica

Највећа градска општина ту када затреба: Возила ГО Медијане превезла део мештана Јасеновника

rssBookmark and Share

Ниш 25.01.2019. Јужна Србија Инфо

Градска општина Медијана помогла је својим возилима евакуацију мештана Јасеновика и ставила све ресурсе на располагање Штабу за ванредне ситуације Града Ниша, а у циљу решавања проблема преврнутих цистерни са течним амонијаком, рекао је данас председник ове општине Небојша Коцић.

Највећа градска општина ту када затреба: Возила ГО Медијане превезла део мештана Јасеновника

"Наши радници су на терену јутрос од 6.30, и бићемо ту колико год треба. ГО Медијана је отворена за све потребе мештана Јасеновика. Имајући у виду да је управа општине одмах поред Центра и да се и ова установа налази на подручју највеће нишке општине, стављамо се на располагање за све неопходно како би ови људи били збринути на адекватан начин", рекао је Коцић.

Коцић је данас и посетио мештане Јасеновика који су привремено смештени у Регионалном центру за професионални развој запослених у образовању у Нишу.

У разговору са представницима нишког Црвеног крста и директорком Центра Данијелом Марковић, нагласио је спремност пружања сваке врсте помоћи. 

 


#   Ниш   Медијана градска општина   евакуација   Данијела Марковић   Јасеновик   Центар за стручно усавршавање у образовању   Небојша Коцић
@


 



Будите у току

Дозволите обавештења са овог портала о актуелним збивањима