Јужна Србија Инфо
Ћирилица | Latinica

Ниш: Три нова возила за Геронтолошки центар

rssBookmark and Share

Ниш 15.06.2022. Јужна Србија Инфо

Геронтолошки центар добио је три нова возила са опремом за превоз корисника из државног пројекта „Хитан одговор Републике Србије на COVID-19“.

Фото: Град Ниш
Фото: Град Ниш

Једно возило намењено је за хитне интервенције са потребном опремом, друго ће превозити кориснике на дијализу, а треће располаже платформом за превоз особа са инвалидитетом.

Градоначелница Ниша Драгана Сотировски разгледала је возила са в. д. директорком Геронтолошког центра Слађаном Марановић Николић и запосленима и упознала се са опремом којом возила располажу.

Ниш је јако добро сагледан пројектом државе у обнови возног парка Универзитетског клиничког центра, Завода за ургентну медицину, Дома здравља и Геронтолошког центра, казала је градоначелница Ниша.

Захваљујем на томе као градоначелница Ниша Министарству здравља. Овом донацијом запосленима, који су поднели велику жртву током пандемије, рад ће бити знатно олакшан, рекла је Драгана Сотировски.

Наш возни парк до сада није био у добром стању. Возилима смо се обрадовали, јер ће нам помоћи да наше услуге буду адекватне у хитним случајевима, да нам омогуће лакши рад и да обезбеде квалитетно пружање услуга нашим корисницима, рекла је Слађана Марановић Николић.

Услуге Геронтолошког центра тренутно користи 236 грађана из Ниша и других места.


#   Ниш   возила   Драгана Сотировски   Геронтолошки центар   санитет
#GradonacelnicaN @


 Будите у току

Дозволите обавештења са овог портала о актуелним збивањима