Južna Srbija Info
Ћирилица | Latinica

Niš: Tri nova vozila za Gerontološki centar

rssBookmark and Share

Niš 15.06.2022. Južna Srbija Info

Gerontološki centar dobio je tri nova vozila sa opremom za prevoz korisnika iz državnog projekta „Hitan odgovor Republike Srbije na COVID-19“.

Foto: Grad Niš
Foto: Grad Niš

Jedno vozilo namenjeno je za hitne intervencije sa potrebnom opremom, drugo će prevoziti korisnike na dijalizu, a treće raspolaže platformom za prevoz osoba sa invaliditetom.

Gradonačelnica Niša Dragana Sotirovski razgledala je vozila sa v. d. direktorkom Gerontološkog centra Slađanom Maranović Nikolić i zaposlenima i upoznala se sa opremom kojom vozila raspolažu.

Niš je jako dobro sagledan projektom države u obnovi voznog parka Univerzitetskog kliničkog centra, Zavoda za urgentnu medicinu, Doma zdravlja i Gerontološkog centra, kazala je gradonačelnica Niša.

Zahvaljujem na tome kao gradonačelnica Niša Ministarstvu zdravlja. Ovom donacijom zaposlenima, koji su podneli veliku žrtvu tokom pandemije, rad će biti znatno olakšan, rekla je Dragana Sotirovski.

Naš vozni park do sada nije bio u dobrom stanju. Vozilima smo se obradovali, jer će nam pomoći da naše usluge budu adekvatne u hitnim slučajevima, da nam omoguće lakši rad i da obezbede kvalitetno pružanje usluga našim korisnicima, rekla je Slađana Maranović Nikolić.

Usluge Gerontološkog centra trenutno koristi 236 građana iz Niša i drugih mesta.


#   Niš   vozila   Dragana Sotirovski   Gerontološki centar   sanitet
#GradonacelnicaN @


 



Budite u toku

Dozvolite obaveštenja sa ovog portala o aktuelnim zbivanjima