Јужна Србија Инфо
Ћирилица | Latinica

Ниш: Нови асфалт од Миљковца до Церја и Церјанске пећине

rssBookmark and Share

Ниш 14.06.2023. Јужна Србија Инфо

Почело је асфалтирање пута од Миљковца до Церја у Градској општини Црвени крст, а радове је са сарадницима обишла градоначелница Ниша Драгана Сотировски.

Фото: Град Ниш
Фото: Град Ниш

Нови пут ће не само повезати градске општине Црвени крст и Пантелеј, него ће и наш туристички бисер- Церјанску пећину приближити бројним туристима, поручила је градоначелница Ниша. Наши суграђани препознају колико радимо на Градској општини Црвени крст и најважније је да су мештани задовољни оним што је урађено, почињемо градњу вртића у Трупалу, а како нам је водоснабдевање приоритет, завршавамо радове на водоводу у Паљини, радимо у Рујнику, а у току је и пројектовање канализације за део Чамурлије и Хума, рекла је Сотировски.

Председник Градске општине Црвени крст Мирослав Милутиновић казао је да је пут који се реконструише од велике важности за тај крај јер га користи око пет хиљада мештана.

Вршилац дужности директора Дирекције за изградњу града Ниша Зоран Прокић рекао је да се ова деоница комплетно реконструише после 40 година, да је пут сада проширен и да би радови, зависно од временских услова, требало да буду готови за око месец дана.


#   Ниш   Драгана Сотировски   Мирослав Милутиновић   Церјанска пећина   Миљковац   Церје   пут
#GradonacelnicaN @


 



Будите у току

Дозволите обавештења са овог портала о актуелним збивањима