Južna Srbija Info
Ћирилица | Latinica

Niš: Novi asfalt od Miljkovca do Cerja i Cerjanske pećine

rssBookmark and Share

Niš 14.06.2023. Južna Srbija Info

Počelo je asfaltiranje puta od Miljkovca do Cerja u Gradskoj opštini Crveni krst, a radove je sa saradnicima obišla gradonačelnica Niša Dragana Sotirovski.

Foto: Grad Niš
Foto: Grad Niš

Novi put će ne samo povezati gradske opštine Crveni krst i Pantelej, nego će i naš turistički biser- Cerjansku pećinu približiti brojnim turistima, poručila je gradonačelnica Niša. Naši sugrađani prepoznaju koliko radimo na Gradskoj opštini Crveni krst i najvažnije je da su meštani zadovoljni onim što je urađeno, počinjemo gradnju vrtića u Trupalu, a kako nam je vodosnabdevanje prioritet, završavamo radove na vodovodu u Paljini, radimo u Rujniku, a u toku je i projektovanje kanalizacije za deo Čamurlije i Huma, rekla je Sotirovski.

Predsednik Gradske opštine Crveni krst Miroslav Milutinović kazao je da je put koji se rekonstruiše od velike važnosti za taj kraj jer ga koristi oko pet hiljada meštana.

Vršilac dužnosti direktora Direkcije za izgradnju grada Niša Zoran Prokić rekao je da se ova deonica kompletno rekonstruiše posle 40 godina, da je put sada proširen i da bi radovi, zavisno od vremenskih uslova, trebalo da budu gotovi za oko mesec dana.


#   Niš   Dragana Sotirovski   Miroslav Milutinović   Cerjanska pećina   Miljkovac   Cerje   put
#GradonacelnicaN @


 



Budite u toku

Dozvolite obaveštenja sa ovog portala o aktuelnim zbivanjima