Јужна Србија Инфо
Ћирилица | Latinica

Нови подземни контејнери у склопу комуналног опремања на територији Градске општине Медијана

rssBookmark and Share

Ниш 03.04.2019. Јужна Србија Инфо

У склопу комуналног опремања на територији Градске општине Медијана, постављена су 23 подземна контејнера од почетка године, у вредности близу 10 милиона динара, на девет локација. Највише их је у Улици Бранка Крсмановића – шест.

Нови подземни контејнери у склопу комуналног опремања на територији Градске општине Медијана

-Излазимо у сусрет стамбеним заједницама које су у претходном периоду подносиле захтеве за уградњу подземних контејнера. Циљ је да целу територију општине „покријемо“ овим судовима. План је да наставимо и ове године са тим послом, јер и даље постоји потреба за унапређењем начина одлагања комуналног отпада и подизањем нивоа комуналне хигијене – каже председник Градске општине Медијана Небојша Коцић.

Ове године уграђени су контејнери са педалом, а што олакшава руковање грађанима приликом одлагања смећа.  Осим Улице Бранка Крсмановића, нове судове добили су грађани у улицама Косте Стаменковића, Уроша Предића, Рентгеновој, Пријездиној, Караџићевој, Николе Пашића, Југ Богдановој и у Брзом броду. У наредном периоду биће обухваћен део општине Медијана од Трошарине ка центру Ниша.

На подручју највеће нишке општине укупно је до сада уграђено 117 подземних контејнера. 

 


#   Ниш   Медијана градска општина   градске општине   Небојша Коцић   подземни контејнери
@


 



Будите у току

Дозволите обавештења са овог портала о актуелним збивањима