Južna Srbija Info
Ћирилица | Latinica

Novi podzemni kontejneri u sklopu komunalnog opremanja na teritoriji Gradske opštine Medijana

rssBookmark and Share

Niš 03.04.2019. Južna Srbija Info

U sklopu komunalnog opremanja na teritoriji Gradske opštine Medijana, postavljena su 23 podzemna kontejnera od početka godine, u vrednosti blizu 10 miliona dinara, na devet lokacija. Najviše ih je u Ulici Branka Krsmanovića – šest.

Novi podzemni kontejneri u sklopu komunalnog opremanja na teritoriji Gradske opštine Medijana

-Izlazimo u susret stambenim zajednicama koje su u prethodnom periodu podnosile zahteve za ugradnju podzemnih kontejnera. Cilj je da celu teritoriju opštine „pokrijemo“ ovim sudovima. Plan je da nastavimo i ove godine sa tim poslom, jer i dalje postoji potreba za unapređenjem načina odlaganja komunalnog otpada i podizanjem nivoa komunalne higijene – kaže predsednik Gradske opštine Medijana Nebojša Kocić.

Ove godine ugrađeni su kontejneri sa pedalom, a što olakšava rukovanje građanima prilikom odlaganja smeća.  Osim Ulice Branka Krsmanovića, nove sudove dobili su građani u ulicama Koste Stamenkovića, Uroša Predića, Rentgenovoj, Prijezdinoj, Karadžićevoj, Nikole Pašića, Jug Bogdanovoj i u Brzom brodu. U narednom periodu biće obuhvaćen deo opštine Medijana od Trošarine ka centru Niša.

Na području najveće niške opštine ukupno je do sada ugrađeno 117 podzemnih kontejnera. 

 

Komentara: 0


#   Niš   Medijana gradska opština   gradske opštine   Nebojša Kocić   podzemni kontejneri
@


 


[ Dodaj komentar ]

Budite u toku

Dozvolite obaveštenja sa ovog portala o aktuelnim zbivanjima