Јужна Србија Инфо
Ћирилица | Latinica

Пакети за пензионере у Прокупљу са минималним примањима

rssBookmark and Share

Прокупље 13.06.2020. Јужна Србија Инфо

На основу одлуке Градског већа са једне од претходних седница, пензионери са територије града Прокупља чија примања не прелазе 25.000 динара, добиће од локалне самоуправе пакете са основним животним намирницама. Јавна набавка је расписана, тако да ће нашим најстаријим суграђанима, у наредном периоду, ова помоћ бити дистрибуирана на кућну адресу.

Пакети за пензионере у Прокупљу са минималним примањима

-Kао одговорна власт, осећамо потребу да помогнемо свим нашим суграђанима, почев од најмлађих па до најстаријих. Обзиром да су наши најстарји суграђани заинтересовани да ли се негде уписују, како преузимају пакете, локална самоуправа обавештава пензионере да није потребно никакво уписивање и да ће им ова помоћ, након завршене процедуре јавне набавке, стићи на кућну адресу. За ближе информације, заинтересовани се могу јавити сваког радног дана од 8 до 17 сати на бројеве телефона 324-862 и 324-625, кажу из локалне самоуправе.

Kако додају, ово није све, јер су надлежни ту за све суграђане, и млађе, и оне најстарије.

-Наш посао је да решавамо проблеме суграђана и помажемо колико можемо, наравно, све у складу са могућностима и у законским оквирима, закључили су из локалне самоуправе у Прокупљу.

Подсећамо, у претходном периоду, Црвени крст је поделио пакете ромској популацији на територији града Прокупља, а од понедељка, почиње подела пакета који су донација Фондације „Ана и Владе Дивац“ а намењени корисницима туђе неге и помоћи.


#   Прокупље   социјално угрожени   пензионери   пакети са храном
@


 



Будите у току

Дозволите обавештења са овог портала о актуелним збивањима