Јужна Србија Инфо
Ћирилица | Latinica

17. марта ми одлучујемо о својој судбини

rssBookmark and Share

Ниш 13.03.2014. ЈужнаСрбија.Инфо

Потпредседник ЛДП Бојан Ђурић је у Нишу напоменуо да ЛДП планира да од 17. марта буде власт у Србији, и у Нишу, и у Београду и да неће заборављати шта су интереси Ниша већ код наплатне рампе.

17. марта ми одлучујемо о својој судбини

- То морамо да урадимо јер тих наплатних рампи неће ни бити ако коначно ЛДП не преузме позиције моћи и власти у овој земљи. Није то бакља у Јагодини, то је багра из Јагодине. Данас смо долазили овде и видео сам десетине аутобуса који иду на тај фингирани митинг који ће данас имати у Арени, где ће вам рећи да су се увек борили за Југославију, за комунизам, друштвену и социјалну правду, а земљу су довели данас до овде ситуације. Кад сам долазио овде видео сам један диван графит који гласи - хвала ти што постојиш. То јесте једна приватна љубавна порука, али уједно и најснажнија политичка порука у Србији данас. Хвала вама што постојите, хвала Нишу што се бори! Нема извињења за то што данас пада киша, није било боље време ни у новембру 1996., јануар и фебруару 1997., није било боље ни у једном тренутку кад смо се борили за другачију Србију. Није било боље време ни кад су људи у овом граду градили и свој град, и фабрике, и животе ни из чега, и у Нишу и сваком другом месту у Србији. У Крагујевцу су направили фабрику аутомобила од једне тракторске приколице коју су раставили и почели да праве нешто ново. Тако је у сваком месту у Србији - казао је Ђурић у нишу.

Он је истакао да ЛДП неће дозволити да од 17. марта они који ништа не могу да саставе, а срушили су све у овој земљи у претходних 25 година, поново одлучују о било чијој судбини.

- Ово што се дешава око нас, хаос који влада у овом делу Европе, свет који се руши је опомена и за Ниш и за Србију. Ово не може да буде још једна предизборна кампања у којој се политичари као на траци смењују за говорницама, на бинама, пред тужним партијским скуповима у којима људи статирају. ЛДП се по томе разликовао од свих других, у ЛДП-у је увек било живота и зато је та порука "хвала ти што постојиш" и овде изнад једне од глупих, потрошених политичких порука које кажу шта су свете речи. Најсветија реч је живот, будућност деце, могућност да нормално и квалитетно живе. 12 посланика ЛДП из Ниша знају како да то остваре. Ми нећемо много сметати из Београда. Још 14 дана ћемо бити свакога дана у свакој тачки ове земље и покушати да мотивишемо људе да нешто направимо од ове земље 17. марта. Не мислимо да смо бољи од вас, ни од тих људи, ви ћете водити ову земљу од 17. марта, надам се да вам нећемо много сметати и надам се да ће ова киша престати у велики пљусак у овом тренутку уколико се по броју капљица мери број гласова које ће добити ЛДП 16. марта - казао је Ђурић.


#   Ниш   избори   ЛДП   избори 2014   Бојан Ђурић
@ldp @


 



Будите у току

Дозволите обавештења са овог портала о актуелним збивањима