Јужна Србија Инфо
Ћирилица | Latinica

Политика


<<<678910>>>Укупно: 2221  |  Приказано: 71 - 80

Абазовић: Коме сметају Срби у Црној Гори

Танјуг, РТС, Јужна Србија Инфо 02.05.2023.
Коме сметају Срби у Црној Гори

Они који су за статус кво у Црној Гори генеришу исте теме у вези са црквом, заставом, национализмом, каже председник црногорске владе у техничком мандату Дритан Абазовић и пита коме сметају Срби у Црној Гори, да ли онима који би да наставе да краду.

опширније

Коментара: 0

Одбијен предлог Двери о бесплатним уџбеницима за све ученике у Србији

Јужна Србија Инфо 21.04.2023.
За сада без бесплатних уџбеника за све ђаке

Данас је народни посланик Тамара Миленковић-Керковић из Ниша образложила,а владајућа већина одбила предлог за измену Закона о уџбеницима којим се предвиђају бесплатни уцбеници за све ученике основних и средњих школа у Србији, пише у делу саопштења.

опширније

Коментара: 0

Одборникг Станковић предлаже одликовење за нишке кардиохирурге

Јужна Србија Инфо 11.04.2023.
Одликовати нишке кардиохирурге

Миодраг Станковић, одборник у Скупштини Града Ниша, поднео је одборничку иницијативу којом предлаже да се нишки кардиохирурзи одликују највишим признањем Града Ниша, наградом 11. јануар.

опширније

Коментара: 0

Двери Ниш: Хитно реновирати нишко породилиште

Јужна Србија Инфо 07.04.2023.
Двери траже хитно реновирање нишког породилишта

Нишка Клиника за гинекологију и акушерство отворена је 1971. године и од тада до данас је површно реновирана једном или два пута. Иако о њеној комплетној реконструкцији слушамо често до тога није дошло. Није претерано рећи да је ова клиника у стању распања, пише у делу саопштења Двери Ниш.

опширније

Коментара: 0

Бранислав Јовановић: Ово је година када се радови на стадиону "Чаир" морају наставити

Јужна Србија Инфо 01.04.2023.
Град и Раднички се воле делима, а не речима

„Ово је година када се радови на стадиону „Радничког“ морају наставити и престаните са даљим понижавањем Ниша, обзиром да су завршени стадиони у Лесковцу, Лозници, Зајечару, а у Новом Саду се ради други стадион“, каже Бранислав Јовановић, одборник коалиције „Ниш, мој град“ у Скупштини Града Ниша.

опширније

Коментара: 0

Сећамо се жртава агресије: Представници деснице, на годишњицу почетка НАТО агресије, одржали конференцију за медије испред СГ Ниша

Јужна Србија Инфо 24.03.2023.
Сећамо се жртава агресије

Нова Демократска странка Србије, Покрет за обнову Краљевине Србије, Српска странка Заветници, Српски покрет Двери издали су заједничко саопштење након данас одржане конференције за новинаре испред Скупштине Града Ниша

опширније

Коментара: 0

Одборник у СГ Ниша Миодраг Станковић: Изградити споменик Др Зорану Ђинђићу

Јужна Србија Инфо 11.03.2023.
Изградити споменик Зорану Ђинђићу

Миодраг Станковић, одборник у Скупштини Града Ниша поднео је одборничку иницијативу којом тражи да се на наредној седници Скупштине Града Ниша донесе одлука о изменама одлуке о подизању и одржавању споменика и спомен обележја на територији града, пише у делу саопштења.

опширније

Коментара: 0

Вучић у Врању најавио формирање Народног покрета за државу

РТС, Јужна Србија Инфо 11.03.2023.
Народни покрет за државу

Председник Србије Александар Вучић борави у Пчињском округу. Вучић је у Врању поручио да нам је прва обавеза да чувамо своју државу и националне интересе, али и пре свега да чувамо мир и стабилност. Претходно је посетио села Мртвица и Куново, код Владичиног Хана. Вучић обилази Бујановац, Трговиште, Босилеград и Власинско језеро, извештава РТС.

опширније

Коментара: 0

Двери Ниш: Измене урбанистичког плана за Палилулу су искључивом интересу инвеститора

Јужна Србија Инфо 22.02.2023.
Интерес инвеститора

Измене урбанистичког плана за Палилулу су искључивом интересу инвеститора и са ризиком од корупције – чека нас борба за Град, пише у делу саопштења ДВЕРИ Ниш, након данашње конференције за новинаре.

опширније

Коментара: 0

У Нишу одржана трибина четири странке "Не капитулацији! Не ултиматуму!", против потписивања француско-немачког споразума

З.С. Јужна Србија Инфо 21.02.2023.
Трибина против француско-немачког споразума

Синоћ је у Нишу у сали Симфонијског оркестра одржана трибина против потписивања, како кажу такозваног француско-немачког споразума за Косово и Метохију. На трибини су уествовали представници четири парламентарне странке, Српског покрета Двери, Српске странке Заветници, Нове Демократске странке Србије и Покрета обнове Краљевине Србије.

опширније

Коментара: 0

<<<678910>>>Укупно: 2221  |  Приказано: 71 - 80


Будите у току

Дозволите обавештења са овог портала о актуелним збивањима