Јужна Србија Инфо
Ћирилица | Latinica

Борко у Нишу удара на Пајтића

rssBookmark and Share

27.09.2014. ЈужнаСрбија.Инфо

Лидер демократа Бојан Пајтић на седници Главног одбора у Нишу суочиће се са жестоким критикама опозиционог блока који већ дуже постоји унутар ДС, али неће бити покренут захтев да он оде са чела странке, пишу "Вечерње новости".

Борко у Нишу удара на Пајтића

Струја незадовољних, коју предводе потпредседници Борислав Стефановић и Горан Јешић, на сутрашњој седници ГО затражиће одговоре када ће бити решена финансијска криза у којој је странка већ дуго и супротставиће се Пајтићевој идеји о "српској Србији".

Они се, такође, пише лист, противе сарадњи са Борисом Тадићем и Чедомиром Јовановићем.

Према сазнањима Новости, у "табору" незадовољних Пајтићевом политиком, још су и Драган Шутановац, Весна Мартиновић, Душан Милисављевић, Саша Пауновић, Јован Марковић, Зоран Алимпић... Сви они окупили су се недавно у Владичином Хану, на скупу у оквиру "турнеје" коју по бази организују Стефановић и Јешић.

С друге стране, уз Пајтића су потпредседник Горан Ћирић, председник београдских демократа Балша Божовић, Дејан Николић, Радослав Милојичић Кена...

Пајтић ће, наводе Новости, на Главном одбору покушати да добије подршку за пројекат владе у сенци, али многима у странци није јасно како ће она изгледати ни ко ће бити њени чланови јер се о томе није расправљало на органима партије.

"Влада у сенци биће формирана у наредним данима. Основни критеријум ће бити стручност и храброст, а не страначка припадност, јер Србија заслужује људе који умеју да дефинишу стратегију изласка из кризе много боље него власт", каже Пајтић за "Новости".


#   ДС   Душан Милисављевић   Драган Шутановац   Борислав Борко Стефановић   Горан Ћирић   Јован Марковић   Ер Србија   Бојан Пајтић   Радослав Милојичић Кена
@demokrate @dusanorldusan @SutanovacDragan @BorkoStef @airserbia @PajticBojan @


 



Будите у току

Дозволите обавештења са овог портала о актуелним збивањима