Јужна Србија Инфо
Ћирилица | Latinica

ДС Ниш: Плава парада у нашем граду

rssBookmark and Share

05.06.2017. Јужна Србија Инфо

Председник Градског одбора Демократске странке у Нишу, Миодраг Станковић оштро реагује на градска дешавања претходних дана.

ДС Ниш: Плава парада у нашем граду

“Некада народна Милиција, данас модерна Полиција је поносно парадирала и приказала одлучну вежбу заштите од тероризма. Демократска странка није против рекламе и представе Полиције, али не у центру града. Први задатак Полиције јесте да чува ред и мир у интересу грађана, зато се раније и звала народна Милиција. Имали смо затворене улице на хришћански празник “Задушнице“, саобраћајни колапс не само у граду већ и на аутопуту, општу гужву и отежано кретање људи ради завршавања основних обавеза.

Стојимо на страни Полиције, требају да буду оспособљени, опремљени и да им се повећају плате, али морају да раде у корист грађана и да им олакшавају живот а не отежавају. Храбри и часни људи у Полицији имају подршку и похвале, и знамо да су у сваком тренутку спремни да заштите имовину и сигурност грађана. Оваква представа кошта грађане, тако да је боље да су тај новац поделили припадницима свих родова у симболичном износу за сваког појединца Министраства унутрашњих послова поводом дана Полиције, него што су им обезбедили три дана вежбања на сунцу”, каЖе Миодраг Станковић и закључује: 

“Проблем је у врху Министарства и градском руководству, а знамо да је то Српска напредна странка која политизује институцију Полиције, узурпира  улице и недопустиво скида стубове за светла и семафор у самом центру града. То се не ради. Полиција има више улога у оквиру безбедности народа и имовине. И то треба да задржи, све осим једне – забавне улоге. Лепо је да се подигну трибине и направи представа у граду али то више приличи неким другим трупама са великим шатрама и акробатама”.


#   ДС   полиција   Миодраг Станковић
@demokrate @Mikica_S @


 



Будите у току

Дозволите обавештења са овог портала о актуелним збивањима