Јужна Србија Инфо
Ћирилица | Latinica

Гашић: Узео сам кључеве и печат СНС Врања, цела странка их се стиди

rssBookmark and Share

28.11.2013. Autor: Tanjug

Потпредседник СНС Братислав Гашић изјавио је вечерас да је узео печат и кључеве просторија Српске напредне странке у Врању и поручио да ће повереник градског одбора бити постављен у наредних десет дана.

Гашић: Узео сам кључеве и печат СНС Врања, цела странка их се стиди

“Кључеви и печат ће до избора повереника бити у извршном одбору странке”, рекао је Гашић после састанка са напредњацима у Врању којима је пренео поруку председника странке Александра Вучића.

“А његова порука је да се стиди свих оних који су виновници овако ружних дешавања и да такво понашање није одлика чланова СНС – такви људи не заслужују да се зову српским напредњацима”, рекао је Гашић.

Он је додао да се Српска напредна странка извињава грађанима Врања због непријатности и спомињања њиховог града у негативном контексту.

“СНС жели да њени одборници и чланови већа раде у интересу грађана Врања како би живот у тој средини био бољи, желимо да се говори о новим радним местима, инвестицијама, а не о скандалима и бахатом понашању чланова било које партије, посебно Српске напредне странке”, поручио је Гашић.

“Појединци су себи дозволили да због својих личних интереса и својих позиција доведу до тога да се цела странка њих таквих стиди”, додао је он.

Председник СНС Александар Вучић раније данас распустио је градски одбор СНС у Врању, а у образложењу одлуке је написао да та партија жели да мења на боље ствари у Србији, па је њена намера да је представљају најбољи, најпоштенији и најстручнији људи, “а не они који ће зарад својих фотеља прибегавају насиљу било својих тобожњих политичких неистомишљеника или својих страначких колега.


#   СНС   Александар Вучић   Градски одбор
@sns_srbija @avucic @


 



Будите у току

Дозволите обавештења са овог портала о актуелним збивањима