Јужна Србија Инфо
Ћирилица | Latinica

Грађани су гласали за Вучића, а не за Перишића!

rssBookmark and Share

06.06.2016. Јужна Србија Инфо

Одлагање седнице Скупштине Града Ниша је доказ да су грађани гласали за Вучића, а не за Перишића, о чему смо већ говорили у изборној кампањи, изјавио је Бранислав Јовановић.

Грађани су гласали за Вучића, а не за Перишића!

"Одлагање седнице Скупштине Града Ниша је доказ да су грађани гласали за Вучића, а не за Перишића о чему смо већ говорили у изборној кампањи. Ово је и доказ да ће функција Скупштине наставити да се урушава, јер ће се о директорима одлучивати на градском већу, иако је оснивач тих фирми, на чијем су они челу, Град", каже Бранислав Јовановић, председник нишког одбора Народног покрета Србије.

Јовановић каже да ће вероватно и извештај о пословању градских фирми изменом Статута усвајати градско веће. 

''Тако се сужава простор да знамо у каквој су финансијској ситуацији и ко су људи који воде те фирме'', објашњава први човек нишког НПС-а. 

''Са једне стране се залажу за штедњу, а одлагањем ове седнице праве додатне трошкове буџету. Сада се види да су ванредни републички избори расписани не због промена снага и бољег рада у влади Србије него да би се се спасили одбори Српске напредне странке на локалном нивоу расписивањем редовних локалних избора. Србија је уствари један човек'', закључује Јовановић.


#   Градско веће   Александар Вучић   Зоран Перишић   Бранислав Јовановић   седница   Скупштина града Ниша   НПС Народни покрет Србије
@avucic @ProfdrPerisic @


 



Будите у току

Дозволите обавештења са овог портала о актуелним збивањима