Južna Srbija Info
Ћирилица | Latinica

Građani su glasali za Vučića, a ne za Perišića!

rssBookmark and Share

06.06.2016. Južna Srbija Info

Odlaganje sednice Skupštine Grada Niša je dokaz da su građani glasali za Vučića, a ne za Perišića, o čemu smo već govorili u izbornoj kampanji, izjavio je Branislav Jovanović.

Građani su glasali za Vučića, a ne za Perišića!

"Odlaganje sednice Skupštine Grada Niša je dokaz da su građani glasali za Vučića, a ne za Perišića o čemu smo već govorili u izbornoj kampanji. Ovo je i dokaz da će funkcija Skupštine nastaviti da se urušava, jer će se o direktorima odlučivati na gradskom veću, iako je osnivač tih firmi, na čijem su oni čelu, Grad", kaže Branislav Jovanović, predsednik niškog odbora Narodnog pokreta Srbije.

Jovanović kaže da će verovatno i izveštaj o poslovanju gradskih firmi izmenom Statuta usvajati gradsko veće. 

''Tako se sužava prostor da znamo u kakvoj su finansijskoj situaciji i ko su ljudi koji vode te firme'', objašnjava prvi čovek niškog NPS-a. 

''Sa jedne strane se zalažu za štednju, a odlaganjem ove sednice prave dodatne troškove budžetu. Sada se vidi da su vanredni republički izbori raspisani ne zbog promena snaga i boljeg rada u vladi Srbije nego da bi se se spasili odbori Srpske napredne stranke na lokalnom nivou raspisivanjem redovnih lokalnih izbora. Srbija je ustvari jedan čovek'', zaključuje Jovanović.


#   Gradsko veće   Aleksandar Vučić   Zoran Perišić   Branislav Jovanović   sednica   Skupština grada Niša   NPS Narodni pokret Srbije
@avucic @ProfdrPerisic @


 



Budite u toku

Dozvolite obaveštenja sa ovog portala o aktuelnim zbivanjima