Južna Srbija Info
Ћирилица | Latinica

Saopštenje SNS Niš: Odgovor SDS-u

rssBookmark and Share

15.11.2015. Južna Srbija Info

Srpka napredna stranka saopštava da je veštačka opstrukcija rada Skupštine grada Niša jedini program koji Socijaldemokratska stranka ima. Građani Niša su se tokom protekle tri i po godine vašeg rada kao opozicije uverili da ništa konstruktivno niste izneli na Skupštini.

Saopštenje SNS Niš: Odgovor SDS-u

Pokušavali ste da zataškate sve afere koje su nastale u vreme četvorogodišnjeg diktata Demokratske stranke od izgradnje hale, stadiona, Vindžeta, nefunkcionalnog gradskog prevoza, uništenja komunalnog sistema, prekomernog kreditnog zaduženja grada, neposedovanja planske dokumentacije, neizvršenja obaveza prema javno-komunalnom sektoru, zatim Vilin grad, Planum... sve su to afere koje su obeležile vašu vladavinu.

Prevremeni izbori koje prizivate doneće građanima Niša jednu novu tekovinu – Vas više neće biti u Skupštini grada. U vreme kada ste jedno uspešno preduzeće pocepali na tri, među kojima je i JKP Gorica,  da bi podelili fotelje i direktorska radna mesta, to jedno preduzeće je imalo 400 radnika manje nego sadašnja tri zajedno i to je jedna od tekovina vaše partijske demokratije. Za razliku od Vas mi probleme ne guramo pod tepih, već ih rešavamo, sledeći politiku koju vodi premijer Srbije Aleksandar Vučić. Problemi su tu da se o njima razgovara i da se rešavaju, pa ćemo i ovaj problem rešiti. Gradonačelnik prof. dr Zoran Perišić intenzivno radi na stvaranju zakonskih uslova za prenos Skupštinskih zasedanja, jer za razliku od vaše prakse ova vlast je radila i radiće poštujući zakone.

 

SLUŽBA ZA INFORMISANjE

SRPSKA NAPREDNA STRANKA GO NIŠ

 

 

 


#   SNS   NTV   Aleksandar Vučić   Vilin Grad   Zoran Perišić   blokada   sednica   radna mesta   SDS   saopštenje   Skupština grada Niša   TV prenos  
@sns_srbija @avucic @ProfdrPerisic @socdemstranka @


 



Budite u toku

Dozvolite obaveštenja sa ovog portala o aktuelnim zbivanjima