Јужна Србија Инфо
Ћирилица | Latinica

Група грађана "Др Драган Милић" предала потписе за локалне изборе у Нишу

rssBookmark and Share

Ниш 08.05.2024. З. Стојнић, Јужна Србија Инфо

У уторак је Група Грађана "Др Драган Милић" завршила први корак ка својој политичкој визији предајући потписе и одборничку листу под бројем 4 за предстојеће локалне изборе у Нишу.

Фото: ГГ Др Драган Милић
Фото: ГГ Др Драган Милић

Носилац листе, др Драган Милић, изразио је наду да ће Градска изборна комисија прихватити одборничку листу као легитимну и меродавну, након што су прикупљени потписи 1.222 грађана.

Главна тема ове предизборне кампање биће департизација и децентрализација, истакао је др Милић. Његова група се залаже за аутономност Ниша, борећи се против централизације политичке моћи која долази из Београда или других градова. Циљ је пробудити Ниш, чинећи га лепшим, бољим и праведнијим градом.

Др Милић је истакао да је доживео велику подршку грађана и изразио уверење да ће постићи одличан резултат на изборима, верујући да ће бити бољи него што се може замислити. Нагласио је важност довођења стручних људи на руководеће позиције како би се покренуо препород града.

Претходних година, оценио је, Ниш је трпео због избора послушника уместо стручњака на кључне положаје, што је довело до неповољних одлука, укључујући и померање изградње ковид болнице из Ниша у Крушевац.

Група грађана "Др Драган Милић" истиче се као политичка снага која се бори за права града Ниша, нудећи конкретне кораке за препород града. Њихов фокус на департизацији, децентрализацији и довођењу стручних кадрова привукао је подршку грађана који верују да је време за промене.

Ових дана, Група грађана "Др Драган Милић" наставља с прикупљањем потписа како би осигурала своје место на изборима 2. јуна. Позивају грађане Општина Палилула, Медијана, Пантелеј и Црвени Крст да подрже њихову иницијативу, док већ имају потписе за Градску општину Нишка Бања.

У периоду од 10 до 20 сати, грађани могу дати своју подршку у просторијама Група грађана "Др Драган Милић" у улици Светозара Марковића бр. 20. Потписи ће бити оверавани лично уз личну карту, у среду 8. маја и четвртак 9. маја.

 

Коментара: 0


#   Ниш   локални избори 2024   Група грађана Др Драган Милић
@


 


[ Додај коментар ]





Будите у току

Дозволите обавештења са овог портала о актуелним збивањима