Južna Srbija Info
Ћирилица | Latinica

Grupa građana "Dr Dragan Milić" predala potpise za lokalne izbore u Nišu

rssBookmark and Share

Niš 08.05.2024. Z. Stojnić, Južna Srbija Info

U utorak je Grupa Građana "Dr Dragan Milić" završila prvi korak ka svojoj političkoj viziji predajući potpise i odborničku listu pod brojem 4 za predstojeće lokalne izbore u Nišu.

Foto: GG Dr Dragan Milić
Foto: GG Dr Dragan Milić

Nosilac liste, dr Dragan Milić, izrazio je nadu da će Gradska izborna komisija prihvatiti odborničku listu kao legitimnu i merodavnu, nakon što su prikupljeni potpisi 1.222 građana.

Glavna tema ove predizborne kampanje biće departizacija i decentralizacija, istakao je dr Milić. Njegova grupa se zalaže za autonomnost Niša, boreći se protiv centralizacije političke moći koja dolazi iz Beograda ili drugih gradova. Cilj je probuditi Niš, čineći ga lepšim, boljim i pravednijim gradom.

Dr Milić je istakao da je doživeo veliku podršku građana i izrazio uverenje da će postići odličan rezultat na izborima, verujući da će biti bolji nego što se može zamisliti. Naglasio je važnost dovođenja stručnih ljudi na rukovodeće pozicije kako bi se pokrenuo preporod grada.

Prethodnih godina, ocenio je, Niš je trpeo zbog izbora poslušnika umesto stručnjaka na ključne položaje, što je dovelo do nepovoljnih odluka, uključujući i pomeranje izgradnje kovid bolnice iz Niša u Kruševac.

Grupa građana "Dr Dragan Milić" ističe se kao politička snaga koja se bori za prava grada Niša, nudeći konkretne korake za preporod grada. Njihov fokus na departizaciji, decentralizaciji i dovođenju stručnih kadrova privukao je podršku građana koji veruju da je vreme za promene.

Ovih dana, Grupa građana "Dr Dragan Milić" nastavlja s prikupljanjem potpisa kako bi osigurala svoje mesto na izborima 2. juna. Pozivaju građane Opština Palilula, Medijana, Pantelej i Crveni Krst da podrže njihovu inicijativu, dok već imaju potpise za Gradsku opštinu Niška Banja.

U periodu od 10 do 20 sati, građani mogu dati svoju podršku u prostorijama Grupa građana "Dr Dragan Milić" u ulici Svetozara Markovića br. 20. Potpisi će biti overavani lično uz ličnu kartu, u sredu 8. maja i četvrtak 9. maja.

 

Komentara: 0


#   Niš   lokalni izbori 2024   Grupa građana Dr Dragan Milić
@


 


[ Dodaj komentar ]





Budite u toku

Dozvolite obaveštenja sa ovog portala o aktuelnim zbivanjima