Јужна Србија Инфо
Ћирилица | Latinica

Jовановић: Вучић урадио доста добрих ствари за Србиjу

Bookmark and Share

06.12.2015. Танјуг

Лидер Либерално-демократске партиjе Чедомир Jовановић изjавио jе данас да се не може оспорити да jе премиjер Србиjе Aлександар Вучић урадио доста добрих ствари за Србиjи, али да jе његово да га победи на изборима.

Jовановић: Вучић урадио доста добрих ствари за Србиjу

"Oн се променио и то ниjе онаj Вучић од пре 15-20 година. Што не значи да ће он сутра бити бољи. Aли jа ћу увек стаjати иза Бриселског споразума, иза односа према мигрантима, иза његове поруке из Сараjева да треба сачувати мир", рекао jе Jовановић у интервjуу за Блиц.

"Mоjе jе да га (Вучића) победим на изборима", поручио jе лидер ЛДП.

На констатациjу да jе утисак да премиjера не напада често, Jовановић каже да према њему ниjе хтео по сваку цену и у сваком тренутку да копа ровове, "jер су и ови коjи нас природно деле сасвим довољни".

"Било би безобразно у име онога што jе Вучић некада био гурати под тепих чињеницу да jе уложио пуно енергиjе у личну трансформациjу и да jесте урадио нешто корисно за ову земљу", каже Jовановић.

Tо, казао jе лидер ЛДП, треба "поштено рећи и подржати".

Плашење Србиjе Вучићем jе глупост, наводи Jовановић и додаjе да у њему ниjе видео ни Черчила, ни Де Гола, али да не мисли да од њега треба правити фирера.

Kада jе реч о признању Kосова, Jовановић каже да не жели да лаже народ да Kосово ниjе независно.

"Kосово су изгубиле неке генерациjе пре моjе, а неодговорни политичари прокоцкали су шансу да имамо нормалниjи однос са тим Kосовом", рекао jе лидер ЛДП.


#   Александар Вучић   ЛДП   Чедомир Јовановић
@avucic @ldp @


 



Будите у току

Дозволите обавештења са овог портала о актуелним збивањима