Јужна Србија Инфо
Ћирилица | Latinica

Драгослав Ћирковић, СДС, први на листи "Ниш, мој град" у општини Медијана!

rssBookmark and Share

Медијана градска општина 19.03.2016. Е.М. З.С. Јужна Србија Инфо

Коалиција "Ниш мој град!" - ДС, СДС, НПС, ЛДП, предала је вечерас листу својих кандидата изборној комисији у Градској општини Медијана у Нишу.

Фото: Е.М:
Фото: Е.М:

Вечерас је коалиција "Ниш мој град!" - ДС, СДС, НПС, ЛДП, предала листу својих кандидата изборној комисији у Градској општини Медијана.

Драгослав Ћирковић, СДС, први на листи у општини Медијана, удружена опозиција, Ниш, мој град!

- Предали смо одличну листу људи који су са пуним искуством и знањем намерни да повратимо општини Медијана сјај онај пређашњи. О Медијани се знало и у граду Нишу и у читавој Србији по сјајној сарадњи између грађана са једне стране и изабраних представника, јер грађани Медијане не трпе власт поготову не ову овакву за четири године која је једино успела да направи ограду од кованог гвожђа и тиме каже да грађани Медијане и постојећа власт нису у истом дворишту. То је јасан сигнал да нису имали идеје и да су затамнили све оно што је претходна власт урадила у општини Медијана, коментарисао је први на листи "Ниш мој град". Драгослав Ћирковић (СДС).

"Очекујемо да нови председник општине Медијана господин Ћирковић, наравно после следећих избора, врати стари сјај и славу овиј  општини, да се стварно раде креативни пројекти од општег интереса грађана Медијане, једне од највећих општина у Србији. Сигуран сам да ће тај његов креативни дух, који је итекако у претходном периоду био препознатљив, доћи до изражаја, а то значи бољи, лепши и комфорнији живот за грађане ове општине", изјавио је вечерас Брансалав Јовановић НПС).

Миодраг Станковић (ДС) рекао је овом прилком, "Некада општина Медијана, општина наде,  будућности и светлости, а данас је Медијана све чини што не треба да буде. Млади одлазе, влада безнађе. Очекујем да грађани ове општине изађу у што већем броју на ове изборе и дају подршку листи Ниш, мој град! Драгослав Ћирковић је наш кандидат за председника ове општине, човек који је показао како треба водити једну општину,  човек који има резултате иза себе и човек кога удружена опозиција подржава. Основни циљ наше коалиције је да млади људи виде будућност у нашем граду,  а не да са завршеним факултетима иду из земље да чисте базене негде по белом свету. Дакле, на првом месту биће нова радна места за младе људе".


#   Медијана градска општина   Драгослав Ћирковић   Бранислав Јовановић   Палилула ГО   председник општине   радна места   Миодраг Станковић   СДС   избори 2016   удружена опозиција   Ниш мој град   Коалиција Ниш мој град
@Mikica_S @socdemstranka @


 



Будите у току

Дозволите обавештења са овог портала о актуелним збивањима