Јужна Србија Инфо
Ћирилица | Latinica

ЛДП-овци отишли у УРС

rssBookmark and Share

Прокупље 08.02.2013. Autor: S.R.

Део руководства општинског одбора ЛДП-а прешао у УРС, а у странци кажу да би "ионако били смењени".

ЛДП-овци отишли у УРС
Нови чланови Уједињених региона Србије су, како је наведено у саопштењу тог политичког савеза, као разлог за прелазак у други табор навели да УРС "озбиљно ради на спровођењу својих програма и циљева" и да се рад у њему одвија "веома квалитетно".

"Уверио сам се пратећи предизборну кампању свих странака на прошлим изборима да се у УРС ради најозбиљније и најквалитетније што је за нас као младе људе који живе и раде у Прокупљу веома важно јер смо препознали снагу која нам свима може донети бољи живот", тврди један од прелетача, Иван Весовић.

Осам месеци после избора и након што су остали без дела локалног одбора из централе ЛДП-а саопштавају да су на прошлим изборима у 135 општина остварили бољи резултат него четири године раније, али да Прокупље није међу њима.

"Свесни да ће сносити одговорност за слабе изборне резултате неколицина чланова је одлучила да своју срећу потражи у странци на власти. Одавно је најављена изборна скупштина ЛДП у Прокупљу на којој ће бити изабран нови општински одбор способан да оствари много боље резултате него до сада", саопштио је ЛДП.


#   Прокупље   УРС   Општински одбор   изборна скупштина
@regionisrbije @


 



Будите у току

Дозволите обавештења са овог портала о актуелним збивањима