Južna Srbija Info
Ћирилица | Latinica

LDP-ovci otišli u URS

rssBookmark and Share

Prokuplje 08.02.2013. Autor: S.R.

Deo rukovodstva opštinskog odbora LDP-a prešao u URS, a u stranci kažu da bi "ionako bili smenjeni".

LDP-ovci otišli u URS
Novi članovi Ujedinjenih regiona Srbije su, kako je navedeno u saopštenju tog političkog saveza, kao razlog za prelazak u drugi tabor naveli da URS "ozbiljno radi na sprovođenju svojih programa i ciljeva" i da se rad u njemu odvija "veoma kvalitetno".

"Uverio sam se prateći predizbornu kampanju svih stranaka na prošlim izborima da se u URS radi najozbiljnije i najkvalitetnije što je za nas kao mlade ljude koji žive i rade u Prokuplju veoma važno jer smo prepoznali snagu koja nam svima može doneti bolji život", tvrdi jedan od preletača, Ivan Vesović.

Osam meseci posle izbora i nakon što su ostali bez dela lokalnog odbora iz centrale LDP-a saopštavaju da su na prošlim izborima u 135 opština ostvarili bolji rezultat nego četiri godine ranije, ali da Prokuplje nije među njima.

"Svesni da će snositi odgovornost za slabe izborne rezultate nekolicina članova je odlučila da svoju sreću potraži u stranci na vlasti. Odavno je najavljena izborna skupština LDP u Prokuplju na kojoj će biti izabran novi opštinski odbor sposoban da ostvari mnogo bolje rezultate nego do sada", saopštio je LDP.


#   Prokuplje   URS   Opštinski odbor   izborna skupština
@regionisrbije @


 



Budite u toku

Dozvolite obaveštenja sa ovog portala o aktuelnim zbivanjima