Južna Srbija Info
Ћирилица | Latinica

Slaviša Momčilović novi predsednik OO DS Prokuplje

rssBookmark and Share

Prokuplje 16.03.2015. Topličke vesti, Južna Srbija Info

Slaviša Momčilović izabran je na neposrednim izborima za predsednika OO DS Prokuplje.
Odmah po objavljivanju rezultata izbora Momčilović je kazao da su ovi izbori bili prvi korak u zaokruživanju unutarstranačkog izbornog procesa i formiranju svih stranačkih organa.

Topličke vesti
Topličke vesti

U narednom periodu očekuje nas dosta aktivnosti na jačanju stranačke mreže i stvaranju jake stranačke infrastrukture.

Glavni cilj nam je stvaranje jedinstvenog opozicionog bloka u Prokuplju, sa političkim partijama, grupama građana i istaknutim pojedincima koji iskreno žele da se suprostave neodgovornoj i nesposobnoj vlasti SNS – a u Prokuplju, da se dobro pripremimo za predstojeće lokalne izbore i da na izborima pobedimo.

Građani Prokuplja od OO DS uskoro mogu da očekuju program za bolje Prokuplje, oko koga planiramo da okupimo snažan pokret otpora nesposobnoj vlasti u Prokuplju-kazao je Momčilović.

Biografija

Slaviša Momčilović je rođen 22.07.1983. godine u Prokuplju. Specijalista je strukovne ekonomije, radi u Stručnoj službi mesnih zajednica opštine Prokuplje, gde je jedno vreme bio i direktor Stručne službe. Oženjen je, otac dvoje dece. Član je Demokratke stranke od januara 2007. godine.

Do sada je bio u više mandata član opštinskog i izvršnog odbora DS-a, kao i potpredsednik opštinskog odbora 2013 – 2014 godine. Član je stalnog sastava Glavnog odbora DS-a od juna 2014. godine.


#   Prokuplje   DS   predsednik   izbori   politika   Opštinski odbor   Slaviša Momčilović
@demokrate @


 



Budite u toku

Dozvolite obaveštenja sa ovog portala o aktuelnim zbivanjima