Јужна Србија Инфо
Ћирилица | Latinica

Не дајем оставку, нека ме смене !

rssBookmark and Share

01.09.2012. Autor : T.Stevanović

Хоће ли, или не, бити преконпоновања власти у Лесковцу сходно коалицији на републичком нивоу знаће се након данашњег састанка Главног одбора СПС-а у Београду на којем је између осталог позван и лидер лесковачких социјалиста Живојин Стефановић.

Не дајем оставку, нека ме смене !

"Ја не желим да иступим из тренутне коалиције са Демократском странком, у Лесковцу и жестоко ћу се залагати за очување коалиције са Тадићебвом странком у овоме граду. Не желим да дајем оставлку на функцију председника Скупштине града Лесковца, јер нећу никоме да чиним задовољство. Ако су толико моћни нека ме смене. А о свему томе главну реч ће ипак дати градски одбор СПС-а у Лесковцу", Казао је за ''Јужну Србију'' Стефановић.

Тренутно су у Лесковцу на власти коалиције окупљене око ДС-а и СПС-а уз помоћ петоро "прелетача" одборника,од којих четворо из УРС-а и једног из ДСС-а са већином од 39 одорника.

У међувремену у Лесковцу је формирана такозвана "Спасовданска коалициија", састављена од пет изборних листи коју предводи Српска напредна странка, а чине је још и одборници УРС-а,ДСС-а,Покрета социјалиста,Јединствене и Нове Србије а који скупа имају тренутно 36 одборника од могућих 75.

Многи овигх дана очекују да ће Живојин Стефановић ипак попустити након седнице Главног одбора ове странке током текућег викенда и да ће се власт у граду на обалама Ветернице ипак изменити до средине септембра.


#   Живојин Стефановић   Градски одбор
@


 



Будите у току

Дозволите обавештења са овог портала о актуелним збивањима